Ahoj. Minulý týždeň som si robila test štvrtok piatok na oboch bola slabšia druhá čiarka ale viditeľná. Čakala som a dnes ráno som urobila ďalší. Tiež tam bola druhá čiarka slabšia. Zajtra má prísť menštruácia ale dnes mám bolesti v podbrušku a v krížoch od rána no menštruácia nikde. Som zúfalá. Neviem čo si mám myslieť. Ísť lekárovi je ešte skoro? Ďakujem za odpovede.
@abcd3123 keď si už mala pozitívne testy tak to môže byť na dobrej ceste, ja som takto mala menštruačné bolesti večer myslela som že do rána sa spustí ms to bol presne v deň očakávanej MS ale ráno som mala dve krásne čiarky na teste už takže držím palce 🤞🏼
@patriciaa_ práve si nie som istá pozitivitou tých testou.. sú to pepino testy tak neviem. Bolesti v podbrušku mám teraz už len miestami stále čakám že príde ms ale nič od rána tak neviem. Zajtra ráno odfotiť tie testy a dám sem či sa mi to len zdá alebo mi šibe alebo neviem. Robila som prvé test štvrtok nie kvôli snaženia sa o bábätko (aj keď ja túžim veľmi ) ale príznaky. Zlepšil sa mi čuch akosi prsia naliate a bolia z bokov strašne. A náladová som extrémne.
@patriciaa_ ďakujem ❤️ dúfam to bude v poriadku
Ahoj. Tak tu sú tie testy. Ťažko sa to fotí takto
Voľným okom je to vidieť lepšie ako tu na fotke
@abcd3123 no neviem každopádne asi by som na tvojom mieste začala skúšať obden iné testy než pepino.
@patriciaa_ dnes má prísť ms keď nepríde zajtra kúpim iný a vyskúšam
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@abcd3123 lekar nič neuvidi, počkaj