Ahojte, vidíte tam niečo? Alebo mi už ozaj šibe.
@veronikachmurova ja vidím ale skus odfotiť ešte raz
@veronikachmurova je vidno ale velmi slabo, treba fotit priamo na svetle
Vidin
To je jedno, ci vidime. Tieto testy toto robia stale, mne ukazovali taketo ciarky cely cyklus. Treba kupit iny test.
@nevenka ďakujem, skúsim iný 😊
@veronikachmurova mne vyšiel dnes takýto som zvedavá
@veronikamacekova je ružová alebo sivá ?
@vaness77 asi skôr do ružová ale veľmi slabučku vidieť to sa odfotiť ani nedá nejak
@vaness77 no mne pride ruzova volnim okom je to lepsie vidno ako na foto
Pekný deň, ja sa tu votriem tiež. Mám nepravidelný cyklus, avšak 19.08. bolo na ultrazvuku vidieť žlté teliesko, podľa slov p. doktora. Nasadil mi duphaston. Keďže ma druhý deň dosť pobolievajú kríže a mierne prsia, spravila som si dnes ráno test Sluníčko. Rada by som sa Vás opýtala na Váš názor. Vidíte na ňom niečo? Resp. je ešte šanca, že by som tehotná byť mohla alebo je tu niektorá z Vás, ktorá mala podobnú skúsenosť? Ďakujem Vám! 🙂
@veronikamacekova ano to sa naozaj nedá odfotiť ešte aj ruky sa mi trasu 😅
@veronikamacekova kolko ti meškajú
@veronikachmurova veru aj mne strasne ....ale ked som tam dala cieny odtien vizera takto
@vaness77 dva dni takže nie veľa. Večer spravila test reku uvidím a nič ráno pozerám naň buď mi ozaj šibe ale slabučká čiarka
@vaness77 mam ju dostat za 2 dni ..dnes dom mala aj trosku ruzovy vytok ale len raz
@vaness77 len dva dni len mi je tak zvláštne aj si myslím,že idem vraciat tak preto test
@veronikamacekova no aj ja som mala pred 4 dňami špinenie a odvtedy nič tiež nechápem ale ešte počkajme.
@vaness77 no sak ako neradujem sa este uvidime ci pridu alebo nie spravim za 2 dni a uvidime
@bikpa ja tam vidím slabú ciarku skúste znova zajtra z ranného moču alebo o pár dní držím palce ☺️☺️☺️
@sonicka107 Ďakujem 🙏🏼🥰 Vyskúšam.
@veronikachmurova počkaj takze ty si večer urobila test a ráno sa naň kukla?
@3petka večer spravila ale nič tam očividne nebolo ráno ešte raz pozriem a slabučká čiarka
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zlá fotka. Ja nič nevidím. Daj to k oknu na svetlo a odfoť bižšie.