Duch na teste

eva98
4. jún 2024

Ahojte Maminy , moja posledná menštruácia bola 27apríla , vychádza mi že by som mala byť v 6 týždni tehotenstva , spravila som si viacero testov z čoho 4 boli üplne negatívne a na dvoch bol takýto duch , prikladám foto , Dopredu ďakujem za vaše rady a informácie , zaujíma ma či ten duch znamená tehotenstvo alebo tam nieje žiadna šanca .

rianika
4. jún 2024

@eva98 Nechcem Vám robiť zbytočné nádeje, no ja som mala v mesiaci september menzes, žiadne príznaky. Na začiatku októbra som si robila test, ktorý mi vyšiel presne ako vy. Išla som k lekárovi a oznámil mi, že som v 5 týždni a momentálne máme krásne 7 ročné dievčatko. 😊 Veľa šťastia 🙏🏼😊

butterflyeffect
4. jún 2024

V 6 tyzdni by si mala mat kolaje a nie len ducha, to uz zacina srdiecko byt. Mavas take dlhe cykly? Kedy zvyknes mat ovulaciu? Ako dlho ti meska?

eva98
autor
4. jún 2024

@butterflyeffect mešká mi to 11, bolia ma prsia , ráno mi bolo raz na zvracanie a mám hustý žltý výtok

cookie29
4. jún 2024

Bohuzial v 6tt by si mala celkom slusne kolajnice. Takze bud bola posunuta ovulacia, neviem aky mavas pravidelny cyklus, alebo mohlo byt biochemicke tehu a toto je nejaky zvyskovy.

majamat
4. jún 2024

dodam este k tym ostatnym moznostiam, ze by mohlo ist o Biochemicke tehu, alebo klasicke tehu s psounutou ovulkou, ze moze ist aj o tretiu mznost,ze o tehu vobec nejde, zaidne zostatkove HCG. ani tehu testy nie su presne a na MK su dennodenne taketo testy a pochybujem, ze vsetky tie zeny mali biochemicke tehu. nie az take caste biochemicke tehu nie je.

a teda nechapem vobec polmizvanie nad takymto testom. to co ti napiseme su nepodstatne informacie, lebo nevies, co z toho je pravda, rvnako ako ym to nevieme.
mas viacere moznosti - gynekolog, odber HCG v labaku a pockat a zopakovat test.
vyjadrenia na MK nie su riesenim.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre