Ahojte žienky, prosím vas vidíte niečo na teste aj vy alebo len mne sa zda velmi jemnucky duch?
Som 26 dc mám 3 dni do ms. Cez ovuláciu sme sa s mužom snažili veľmi by sme chceli 2 babo. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď
@krissstiina8 ďakujem za odpoveď 🙂 skusim za pár dní. V prvom tehu mi test uz ukazal ducha týždeň po ovu. No sama som zvedavá, ale pevne dúfam ze bude s tohoto nieco 🙏🙏🙏
Mne sa nezda, ze by tam nieco bolo 😕
och, ked ja absolutne nevidim nic, ked sem niekto nieco taketo prida :D bud som slepa alebo teda netusim. niekedy to clovek tam len chce vidiet :D
@ruby_ pepino?
Ďakujem žienky, co ste mi komentovali príspevok 🙂
@veronikaszabova jj viem ze nie su bohvie co do kvality ale nechcela som platit vela ked neviem ci tam vobec nejaka sanca je🤷♀️
@ruby_ skus si spraviť inú značku testu, ale co odpisuješ vyzerá nádejne, držím palce 🙂 potom daj vedieť ze ako si dopadla.
My sme sa s mužom snažili cez ovuláciu robila som si ovu testy to bolo 15dc. Pred par dnami som citila take pichanie do vajecnika dnes citim kríze dost, dufam to nebude blížiaca sa ms
@ruby_ a inu znacku si skusala?? No ved toto ze ja som tiez myslela ze som mohla otestovat zo srandy mojho 2 rocneho syna :D len som uz nemala test:D tak jeidne skusit inu znacku alebo otestuj vodu :D ja som livsane otestovala hahaha :D lebo som si myslela ze to kanalik tak presvita ta moja ciarka a pri vode nebolo nic takze to bola ciarka :D
@fialka712 urob si iny test ako.pepino
@gabrielapavliskova ahoj, kedze je taka farebna ta druha ciarka, tak ja si myslim ze sa mozes tesit. Snazite sa? Ja mam tri taketo ciarky uz doma, najmladsi bude mat 5😂😂👌
Tak sa mám tešiť
@gabrielapavliskova dnes si netestovala? Skus ranny moc a porovnaj intenzitu ciarky
Dobrý deň.. rada by som sa tiež opýtala a nechala si poradiť 🙂 Dnes som sa testovala 2X.. ráno a teraz poobede.. ráno som tam voľným okom druhú čiarku mierne videla.. no teraz poobede som ju už videla zreteľnejšie.. no je to značka mamatest.. čo nie je asi veľmi v obľube u viacerých žien.. tak sa chcem spýtať, či je nejaká šanca.. že nemám blbý zrak :D 🙂
@tinuskatinkatina podla mna je to jasne👌👌✨drzim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Niečo tam je , slabulinké