Baby ahojte. Čo si myslite o týchto testoch? Odchýlka testovania je 5 dni, potom som skúsila inú značku v ten deň ako ten test vrchný na fotke, ten mi vyšiel negatívny. Čakám do ms, len neviem čo si mám myslieť. Mám veľa príznakov, bolesť ako keby mám ms veľmi intenzívnu
A aké testy to boli? Značka? Boli "včasné"? V letáku píše aj citlivosť.
Každopádne, znie mi to ako čerstvé tehotenstvo.
@k47 citlivosť hcg už 10, značka pepino. Pri tejto značke som počula že dáva tieto zbytočne nádeje ženám a často duchuje, tak neviem 😶
@sophiiiiia ja tam mam ciarky stale na tychto ale vklude skus iny mozes byt tehotna ale tento test uz nekupuj
Pepino falošné fuchuju . Takže toto skôr nie no
5 dni pred ms mi test ukázal slabú čiarku. Nemyslím to zle, ale prečo sa testuješ pepinom, keď vieš, že robí takéto falošné čiarky? Potom majú zbytočne ženy falošnú nádej. Ja odporúčam mamatest, dr max a livsane. Tieto mi neduchovali. Aj clearblue mi urobil ducha a tehotná som nebola.
@paulina291 ja som moc nečítala takéto o testoch predtým ako som si ho robila… skúsila som aj z +lekarni ten vyzeral negatívny ale na druhý deň tam bola slabulinka čiarka, počkám do ms a nejdem si robiť nádeje
@sophiiiiia na druhý deň (alebo po istom čase) sa na teste čiarka ukáže, nie je to však pozitívny test. Počkaj radšej na ms a budeš vedieť. Alebo si o 2 dni urob ak by si nevydržala. Ak vieš kedy bola ovulácia tak to by ti už malo ukázať. Držím palce
No takú bolest som mala aj ja q menštruáciu som už nedostala. V deň keď som menštruáciu mala dostať som si spravila test a jasne 2 čiarky ktoré by aj slepý uvidel...
@kikusenka1 ja si tak myslím, že na 3 testoch len tak nevyjde duch… žeby 3 boli falošne? Nechce sa mi veriť ale aj tak nerobím si nádeje 😪
@paulina291 ďakujem pekne, uvidíme čo z toho bude… dám vedieť každopádne
@sophiiiiia no jasne. Netreba si robiť nadeje. Vieš čo pomohlo mne prvýkrát otehotnieť? Prestali sme sa s manželom snažiť. Povedala som po 6 mesiacoch ze ze tehotná byt nechcem, aby sme sa na to už vykašľali a o mesiac som bola tehotná. Aj nastavenie mysle robí veľa. A po prvom som si povedala ze uz nikdy viac a čakáme tretie😂
Kludne si rob tie nadeje, sklamana staci byt az neskor, ak pride krvacanie.
@sophiiiiia moje testy pepino pred mesiacom a nebola som tehu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.