Ahojte baby neviem ci sa to hodí do tejto skupiny ale potrebujem v niečom poradiť či to tam vidíte aj vy alebo sa mi to zdá. Dnes ráno som si robila test. Menštruácia mi mešká 4 dní. Do teraz posledné 2 mesiace chodila normálne na čas a myslela som že aj teraz to tak bude keďže mam bolesti v podbrušku a bolesť pŕs. Pridávam fotku a ďakujem za každú odpoveď🙂🙂
@martina0900 ahoj,ja tam vidim 2 ciarky ☺️
@patrixxx23 ahoj ďakujem za odpoveď 🙂
@martina0900 negatívny
Negat
Kedy si mala ovulaciu?
@martina090 negatív
Ja tam nevidim nic, len nieco sedeho, treba to rozobrat... alebo proste pockat a zajtra - pozajtra skusit dalsi...
@ninka99865
Ovulaciu som mala 1 a 2.8.
@martina0900 nemyslíš september? Keby si ju mala v auguste boli by kolajnice.. aj v septembri tak otestuj o 2 dni malo by ti byt jasnejšie
@ninka99865 áno v septembri 🙂 dobre budem musieť počkať ďakujem
@martina0900 a daj vedieť potom🙂
@martina0900 tiež niečo vidím 🤞
@martina0900 ja nevidím nič
Tiež nič nevidim
ja vidím 2 čiarky
@martina0900 je tam slabý dušik 😊
@ninka99865 vo štvrtok ráno urobím test a dám vedieť ci bude silnejšia 🙂
Tak ahojte dnes ráno som robila po 2 dňoch test ten druhy spodný test je dnes ráno.
Ak by som bola tehotná tak by čiarka silnela však?🙂
@ivetsofijanko v tomto pripade ak test cez MS silnie, je treba ist k lekarovi... ked tam ta ciarka stale je a silnie, tak tam to babo niekde je uchytene a to bohuzial moze byt aj niekde v rohu (kde by tu menstruaciu mohlo ustat) alebo je na vajecniku, teda mimo maternice... Chod si k lekarovi po progesteron a na krv, viac teraz urobit nemozes.
@martina0900 ja tam nevidím nič 😞
@anjelicek26 neboli ma na jednej strane,sem tam pichne,alebo tak,ja citim,ze to je v maternici,lebo mam take zvieranie,krciky v strede a citim ju aj na dotyk...
@ivetsofijanko nechcem tá strašiť , ale take niečo sa mi stalo pred rokom , mala som pozitívny test a menstruacia aj tak prišla , a bolo z toho mimomaternicove , chod ku doktorovi a žiadaj si krvné testy a sledovanie rastu Hcg
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Viac rozmazana by sa nedala? 😃