Ahojte dievčatá , myslite si že je to duch na teste ? Alebo ? Testy mamatest , rôzne názory na neho majú ženy.
Ďakujem za každú odpoved 😌
@4stanka4 ďakujem za odpoved , ja som po ket , ešte skoro testovať ale to neviem vydrzat🙏😄
@vikivik123 je to tam
@vikivik123 o to viac drzim palce ☺️
@vikivik123 gratulujem 🙂
@darijja 😀🥹
@vikivik123 aj ja vidim 🙂 drzim palce 🙂
@perdita11 ďakujem 🍀🌸
@vikivik123 Vidím čiarky na oboch 🙂 Držím prsty nech silnú. Mňa mamatesty nikdy neklamali a ukázali tehu už na 8DPO a 9DPO. A bol by v Tom čert, aby sa u teba dva testy takto mýlili. Teraz už len nech je všetko ok ✊☘️✊☘️
@nina004 ďakujem si zlata 🌺
@lucia7933 ja vidím tam druhu čiarku 😄🙏
@vikivik123 tak snad budu ciarky silniet,drzim palce aj tebe😉
@lucia7933 ďakujem 🍀
@vikivik123 niečo sa ti tam črtá, ale ja by som si spravila ešte o dva/tri dni ďalší. 🙂
@au1994 áno áno ďakujem 🌸
@vikivik123 ja som mala rovnakú a už som v 12tt 🙂 veľa šťastia!
Podľa mňa si tehu. Ja som si úplne na začiatku len týžden po robila a mala som ducha. Skús aj iný test taký digi na tom to podľa mňa budeš mať už teraz viac aj ja som to tak mala. Za mňa určite áno
Budeš tehu
👶👏 u mna to tiez boli tie prsia tie mi hned napovedali a taký hlien som mala tam dole...
hej mas tam slabulinkú keď máš este pre Ms tak kludne môzes naozaj byť ja som to tak tiež mala a bola som
@nivea22 toto je bábätko
@vikivik123 ja som mala po KET takúto nenapadko čiarku na 6den po vklade a dnes som v 35tt.. Držím palce 🍀❤️
@edien jej ďakujem 🌸🌸 teším sa keď mi píšete take pekne správy 🌸🌸🌸
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vikivik123 ja tam vidim pekne ciarky 🙂 skus o 2 dni uz bude urcite silnejsia. Kedy mas mat MS?