Ahojte žienky prosím vás takto mi dyuchuje test tri štyri dni pred ms. Čo myslíte?
@marisoul17 ja viem ale som veľmi zvedavá
Inak tam nič nevidím.
Myslím, že si to mohla odfotit do svetla. Niečo tomu tieni. Keď tak skús z ranného moču.
Je tam slaba druhá čiarka
Fotit okraj testu, to som tu este nevidela 🤣🤣🤣 ale stale to nema na zafarbeny kanalik zvyraznovacom 🤭
Ale inak, na prvej fotke vidim nieco. Precitaj si, ze tieto pepino testy strasne duchuju. Mozno nejaka zla sarza alebo co. Skus inu znacku testu o par dni neskor.
@tessa2299 ďakujem
@tessa2299 mám aj týždeň menštruačné bolesti
Ja si v prvom rade myslím, že tieto pepina by ste mali veľmi rýchlo zahodiť do koša po tom co tu čítam. A autorka testuj až keď ti bude meškať, kľudne može prísť ms (trhu bude biochemicke) a budeš zbytočne sklamaná. Držím palce 🙂
@tehotna40 ďakujem
@tehotna40 tie iné testy kupujete v lekárni či v nejakej drogérii?
Normálne v lekárni, najlepšie tak 2 dní meškania kúpiť digitálny a nemusíš hľadať žiadne kanáliky a duchov. Lebo vieš co minies na tieto ďalšie a ďalšie balenia testov môžeš kúpiť drahší digy a vieš na com si.
to, ze si zvedava, je ok, kludne sa testuj aj denne, ale to, ze sem ten test vyfotis a spytas sa nanazor, je uplne zbytocne.
jednoducho kym nie je test jasne pozitivny, alebo negativny ( pripadne nepride ms ), treba ho opakovat a nie pytat sa na MK.
@ropucha6 ako chápem to z jednej strany, tiež sme sa 3 roky snažili a preto radím testovať neskor, ono je to potom 5x väčšie sklamanie keď tá ms príde.
A k tým pepino testom, čo tu baby dávajú ze pepino duch väčšinou potom vždy napíšu ze dostali ms, podľa mňa tie testy niesu moc dobre, a ešte aj to, že keď kupi 4 balíky pepina AB zistila ci je to duch, kanalik alebo čiarka tak to môže naozaj kúpiť keď mešká ten digi za 8 eur a je to iste, netreba nič hľadať. 🙂
@tehotna40 asi ide aj o ten timing, len proste nerozumiem co mi prinesie, ze to budem vediet o tyzden ci dva skor a o to viac stresovat. Ale okey, my sme sa snazili realne len nejake tri mesiace, mozno by som to inak tiez viac riesila. Mne meskal menzes tusim 5 dni a uz boli plne dve ciarky aj som mala ine priznaky.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skús testovať v deň meškania, aby si bola na istom. takto len naháňaš duchov.