Duch na teste 4 dni pred menzesom

17. júl 2022

Ahojte žienky prosím vás takto mi dyuchuje test tri štyri dni pred ms. Čo myslíte?

marisoul17
17. júl 2022

Skús testovať v deň meškania, aby si bola na istom. takto len naháňaš duchov.

autor
17. júl 2022

@marisoul17 ja viem ale som veľmi zvedavá

marisoul17
17. júl 2022

Inak tam nič nevidím.

nikpa
17. júl 2022

Myslím, že si to mohla odfotit do svetla. Niečo tomu tieni. Keď tak skús z ranného moču.

dada0902
17. júl 2022

Je tam slaba druhá čiarka

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tessa2299
17. júl 2022

Fotit okraj testu, to som tu este nevidela 🤣🤣🤣 ale stale to nema na zafarbeny kanalik zvyraznovacom 🤭

tessa2299
17. júl 2022

Ale inak, na prvej fotke vidim nieco. Precitaj si, ze tieto pepino testy strasne duchuju. Mozno nejaka zla sarza alebo co. Skus inu znacku testu o par dni neskor.

autor
17. júl 2022

@tessa2299 ďakujem

autor
17. júl 2022

@tessa2299 mám aj týždeň menštruačné bolesti

tehotna40
17. júl 2022

Ja si v prvom rade myslím, že tieto pepina by ste mali veľmi rýchlo zahodiť do koša po tom co tu čítam. A autorka testuj až keď ti bude meškať, kľudne može prísť ms (trhu bude biochemicke) a budeš zbytočne sklamaná. Držím palce 🙂

autor
17. júl 2022

@tehotna40 ďakujem

autor
17. júl 2022

@tehotna40 tie iné testy kupujete v lekárni či v nejakej drogérii?

tehotna40
17. júl 2022

Normálne v lekárni, najlepšie tak 2 dní meškania kúpiť digitálny a nemusíš hľadať žiadne kanáliky a duchov. Lebo vieš co minies na tieto ďalšie a ďalšie balenia testov môžeš kúpiť drahší digy a vieš na com si.

ropucha6
17. júl 2022

@tehotna40 podla mna su aj pepino v pohode, ale naco vobec testovat takto, ked ani nic nemeska? Denne je tu x fotiek testov, vzdy sa zamyslam, co to tym zenam prinesie.

majamat
17. júl 2022

to, ze si zvedava, je ok, kludne sa testuj aj denne, ale to, ze sem ten test vyfotis a spytas sa nanazor, je uplne zbytocne.

jednoducho kym nie je test jasne pozitivny, alebo negativny ( pripadne nepride ms ), treba ho opakovat a nie pytat sa na MK.

tehotna40
17. júl 2022

@ropucha6 ako chápem to z jednej strany, tiež sme sa 3 roky snažili a preto radím testovať neskor, ono je to potom 5x väčšie sklamanie keď tá ms príde.
A k tým pepino testom, čo tu baby dávajú ze pepino duch väčšinou potom vždy napíšu ze dostali ms, podľa mňa tie testy niesu moc dobre, a ešte aj to, že keď kupi 4 balíky pepina AB zistila ci je to duch, kanalik alebo čiarka tak to môže naozaj kúpiť keď mešká ten digi za 8 eur a je to iste, netreba nič hľadať. 🙂

ropucha6
17. júl 2022

@tehotna40 asi ide aj o ten timing, len proste nerozumiem co mi prinesie, ze to budem vediet o tyzden ci dva skor a o to viac stresovat. Ale okey, my sme sa snazili realne len nejake tri mesiace, mozno by som to inak tiez viac riesila. Mne meskal menzes tusim 5 dni a uz boli plne dve ciarky aj som mala ine priznaky.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre