Dnes je to 11 dpo a chcela by som vedieť váš názor či to vidíte aj vy snazilky ❤️ ďakujem vám veľmi pekne za odpoveď
@barus26 ďakujem ja len či nemám halucinácie 😅 pôjdem zajtra do lekárne a kúpim kvalitnejší
@nikola2000 cosi tam je. Mne pepino nikdy neduchovali drzim palceeee
@nikola2000 nevidím tam nič
@miskamicha ďakujem veľmi pekne ❤️
Pepino predtym neduchovali, ale na nových slabozelenych býva veľmi veľa falošne pozit. Zlá sarza. Ja som mala na obidvoch z krabicky , tehotná nie dom ,
@kleopatra114 tak nádej si dávam brala som clostillbagyt. Aspoň dúfam že zabral a zajtra to bude silnejšie 😊 a ďakujem veľmi pekne za odpoveď. 🙂
Vy tu máte poniektoré orlí zrak ...ja nevidím nič
@mamamasama ja tiež nič nevidím
Ja nevidim nic okrem toho ze test kw rpzmoceny, pockaj 2 dni kludne aj 3 a skus znova
drzim palce
@nikola2000 ja tiež nič nevidím, resp.ano, riadne premočené test a vtedy sa ti ukáže aj druhá ciarka-kanalik, no ale na tomto teste nevidím ani ten
@nikola2000 ako ro vyzera?
Ahojte, chcela by som vedieť váš pohľad na moju situáciu. Ešte mám týždeň do MS, včera som mala zvláštny pocit, tak som si spravila test. Na prvom mi vyšiel duch, tak som si spravila aj druhý a keďže som neverila, aj tretí. Prikladám foto. Dnes ráno som si urobila tiež a ten je úplne čistý, negatívny. Čo mám robiť? Ďakujem za názory.
@domi2602 ta prva foto akoby perom dokreslena ciarka
@miskamicha nedokreslovala som 😅
@miskamicha toto je originál fotka
@monikamin to nebolo adresovane tebe ale babe vyssie 🤣
Ty mas zrejne pepino test. Skus iny 🙂 aj ked mne ukazal.co mal a nikdy ziaden duch ani naznak ciarky ak som nebola tehotna neukazal.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikola2000 vidím ale tieto tasty su veľmi velmi zle. Urob si inú značku