Ahojte. Prosím vás, stalo sa vám, že vám tehotenský test ukázal celkom pekný náznak druhej čiarky a po nejakom čase (u mňa cca hodina) zmizol? Akože voľným okom tam niečo veeľmi slabé vidím, ale je to úplne mizerné. Tak teraz neviem co si myslieť, či mať ešte nádej 🙄🙂 Prikladám foto keď tam bol ešte náznak.
Založila som novu diskusiu, lebo som chcela anonymne a to do už existujúcich reagovať nejde, aspoň som neprišla na to ako.
Ďakujem za vaše skúsenosti, testy sú baby top test a Dr. Max
Už ti mešká ms?
@s_a v pohode, ďakujem, isto skúsim. Na živo to bolo fakt pekne vidno. Najprv.
@noemikatka to vôbec netuším, mam nepravidelný cyklus. A už som 38DC tak som skúsila, či náhodou. Teraz v sobotu som mala ruzovkasty výtok cez deň a pichalo ma v podbrušku (taky výtok som mala prvý raz), tak ma napadlo ci nemohlo ísť o uhniezdenie, ale asi by bol test, ak by bol pozitívny, dnes už pekne rozoznatelny. Neviem ci mohlo ísť ešte len o ovulaciu takto neskoro 🤷♀️
Všetko je môžme kým nie je ms stále je sanca ✊👈
Kúp si digi test a uvidis
Na tom Dr max je slabá 😘
Ved preto tam píšu, že, napr: výsledok sa objaví po 3 minútach po viac než 10 minútach už výsledok neodcitavajte. Podľa mňa tehotná si
Ďakujem všetkým za reakcie. Uvidím ako sa to vyvinie 🙏😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
prepáč, ale ja tam ledva vidím aj ten náznak.... ved vyskúšaj za dva - tri dni