Ahojte, chcela by som váš názor, prípadne skúsenosti. Zjavil sa mi "duch" na teste, avšak opakovaný digitálny bol negatívny. Doteraz sa mi však nikdy neukázal ani duch a to bolo už tých testov nemálo. Stalo sa to aj vám? Alebo to bude skôr falošný výsledok? Cyklus mám veľmi VEĽMI nepravidelne a bábo moc chceme.
Ahoj, čo som tu už viac krát postrehla v posledných dňoch, tak mamatesty duchujú v poslednej dobe.. skúsila by som ešte iný test, mne ukázal Dr. max na 10dpo slabého ducha a pomaly silnie
Ja som si tiez myslela ze je to chybny test ale urobila som si dalsie 4 take plus ClearBlue ktory je suprovy a digitalny a ukaze ti viac ako 99,9% pravdivosti. A ak si tehotna ukaze aj tyzdne🙂 vela stastiaaa
@konvalinka2630 ahoj, ja by som určite skúsila testovať aj ďalší deň, alebo o dva dni, či silnie, lebo je to celkom pekný duch 😉... Dievčatá často vravia, že digitálny test tým, že ma vyššiu citlivosť (25mlu), tak ukáže neskôr. U mňa to síce neplatilo, lebo ukázal ako prvý aj týždeň tehotenstva...drzim ✊
@konvalinka2630 keď máš nepravidelný cyklus à nevieš kedy bola. Ovulácia, počkaj 2-3dni, ak si tehu bude už čiarka silnejšia
Ďakujem vám žienky 😉
@konvalinka2630 To nevyzerá ako 👻...Ale pekná druhá//...Skús pak otestovať ešte....pak pridaj foto na porovnanie 🙏🙏✊
@konvalinka2630 myslím že toto nieje falošné skús ale inú značku tieto vraj moc duchuju.držím palce🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.