Ahojte prosím vás stretla ste sa s niečím takým test mi ukazuje 3 dní po sebe slabú čiarku ale pred tim testy nič môžem byť tehotná?? Ďakujem za odpoveď
@stellarstar je tam druha ciarka, ale kedze toto je Pepino test, tak tehotna fakt nebude. Take su teraz vsetky tie testy...
@helena1601 prepac, ja som si ich robila kvoli kamoske v case ovulacie, lebo mi neverila, ze duchuju tie testy a mala som tam druhu ciarku vdzy, co je uplna hlupost. Robila som si aj teraz, po 2 tyzdnoch, lebo mam cudnu menstruaciu, zase taka ista ciarka, na inych testoch ani naznak. Takze za mna stoja tie testy za velke H. Nabuduce sem pridaj normalnu fotku, nie cierno-bielu, upravenu. Z tohto sa neda nic vycitat, keby aj. Sprav si proste test inej znacky, tak o 2 dni, ak Ti meska. A budes vediet.
@helena1601 skús inú značku testov
Ahojte, chcela by som sa spýtať, pretože určite máte viac skúsenosti. 2.6.2024 som mala od rana taky az velmi vodnaty vytok a vela ako keby som sa stale pocikavala. Pri tom 5.6.2024 podla kalendara som mala ovulaciu. No bol mi divny ten vytok nikdy som taky nemala až. Tak som si spravila zo srandy ze čo to ukaže teh.test no nie z ranneho moču to neukazalo nič. No na druhy den som si spravila z ranneho mocu a ukazalo mi tam uplne slabulinkeho ducha. Je možne ze by som bola tehotna v obdobi kedy mi vychazala ovulacia? A či vy tam vidite ducha, alebo mi šibe?😕 🫶🏻 dakujem za kazdy nazor, nebola som tehotna este nikdy, preto sa radsej spytam druhych. Ďakujem pekne. Pridavam aj fotku v negative tak to to lešie vidno. ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@helena1601 a normálne foto nevieš dat? Nič tam nie je vlastne len 1 čiarka čiže negatív a dôležitá otázka, koľko ti mešká?