Dobrý deň.. Chcela by som vedieť vás názor robila som si test a objavila sa tam druhá slabucka čiarka, ráno som robila ten istý a bola tam druhá čiarka ale po čase zmizla prikladám aj fotku
@olivia2001 lebo cez plodné sme sa snažili a potom o par dni som robila digi ten bol negatívny a potom som dostala normálnu menštruáciu teraz mam dostať až o 18 dní a len tak som skúsila kebyže náhodou..
@lisa200 kedy si mala plodne dni ?
@olivia2001 od 1 do 5 februára
@olivia2001 a menštruácia od 18 tého do 23
@lisa200 no test ti ukaze az po 10,12dnoch od počatia. Takže skus tak zajtra pozajtra.
@olivia2001 o 18 dní mam mat menštruáciu, tak neviem som zmätená z toho..
@lisa200 choj dr teda a uvidis...
@veronika4495 no lenže k odplodneniu mohlo dôjsť neskôr
Dobrý večer ... poslednú menštruaciu som mala 30.1
Mešká mi už 5 dní ešte nikdy pretím mi menštruacia nemeškala
Robila som si nedeľu test a bol negatívny..
Mám veľmi citlivé prsia
Aj časte močenie
Prosím poradte mi
@ema1995 a v čom treba poradiť? Keď ti mešká 5 dní a test máš negatívny skôr nie si tehotna ako áno, ak ti nedôjde menzes skus o 2 dní opäť test pripadne sa objednaj na krv.
@lisa200 ak nastane ovulácia v cykle tak bud menzes nepríde co ukazuje na tehotenstvo, alebo menzes príde co poukazuje že tehotná nie si.
Ak si mala klasický menzes a nie iba napríklad 2 dňové špinenie skôr tehotná nebudeš.
Tiez sa priklanam k nazoru, ze tehotna nie si. Test je negativny.
Btw v marci si uz mala ovulaciu?
Ahojte dievčence chcem sa poradiť...vcera som si robila test bola tam jedna ciarka,ale zabudla som ho vyhodiť ostal na záchode a ráno som sa na neho pozrela a bola tam druhá slabulililinka ciarka.Tak dnes ráno som priatela poslala pre ďalší test ,ale tam uz len jedná ciarka ...prikladam aj foto...co si o tom myslíte
@2507miska staci si precitat navod
No myslím si ze v tvojom prípade sa nedostaví a ak áno možno len slabulinka ja som tak mala pri 2 dievke slabulinka ms tak hádam budeme mat obe radost
Ja som mala dneska ráno takto a to mam mat zajtra menštruáciu takže deň pred očakávanou menštruáciou test poz. Aspoň ze sa môžem pochváliť tu a dostať radosť zo seba von nikomu nemôžem ešte povedať nakoľko v októbri som prezradila hneď a nakoniec ostalo sklamanie(mimomaternicove teh.) Hádam terás bude všetko v poriadku.
Dakujem
Ja tam žiaľ vôbec nič nevidím.
@rocko999 negativny
@veronikaszabova je tam rozdiel ci nie
@rocko999 nie je. Ziadna druha ciarka tam proste nie je
@karolina234 Ahoj, môžem sa spytat ako dopadol test? Bola si nakoniec tehu?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lisa200 kanálik iba,alebo skus zajtra rano a uvids.