Duch na Intime teste

29. jún 2023

Žienky ukázalo mi ducha na intime pregnancy test ale po chvíli zmizol
Asi to nič neznamená čo
Pozrite foto.

anne_mary2
29. jún 2023

zopakovat o den - dva rano a netreba lovit duchov, ja toto moc nepochopim, a tiez som veelmi tuzila.. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️. Mozno digitalny test ci nezmatie? neviem..
K comu to je dobre toto kto co vidi nevidi, nadeje, sklamania..
uff urobim rano zajtra alebo cakam dalej na 2 | | , nic v zlom, kazdopadne drzim palce k vytuzenemu vysledku 🙂😊🤗

autor
29. jún 2023

@anne_mary2 no ja už som ani nedufala keďže sa mi rozbieha menštruácia. Od včera mám mierne spinenie a podobne.. ale teda hovorím si skúsim dnes test a ukázalo toto čo na foto ešte aj silnejšie to bolo ale zmizlo to . Tak asi len nádeje si robím

snazilka_bio_mamka
29. jún 2023

čiarka tam nemá byť.. má byť trocha bližšie. Keď zmizol tak si možno vychytila ten moment, ked sa rozpíjal.. stalo sa mi to už

cookie29
29. jún 2023

mne toto lovenie duchov pripomina tie "testy", ked sa dlho zadivas na nejaky bod a sustredis sa, tak potom tam nieco "vidis" ... ja osobne tam nic nevidim, prepac

sonka333
29. jún 2023

toto neznamená nič...akurát sa farbivo akoby "presúvalo pomaly a následne ostal test negatívny...tento test mi to urobil nespočetne veľa krát ....držím palce v snažení a nech sa čím skôr podarí 😊

sajmonka_1216
29. jún 2023

@cookie29 áno, to sa aj mne stáva :D :D ked to tam velmi chcem... a potom okolo toho chodím celý deň a hľadám a predstavujem si to zase..
autorka.. na teste nie je nič.. a to, že špiníš, je myslím jasný znak...

selena_luna
29. jún 2023

" rozbiehanie menstruacie" moze byt aj implementacne spinenie. Mne sa to stalo. Bola to taka o nicom "menstruacia", len hnede spinenie. Myslela som ze mam rakovinu, ale bolo to dieta 🤷‍♀️

autor
29. jún 2023

@sonka333 škoda ozaj sa mi až nohy podlomili keď som tie čiarky videla.

autor
29. jún 2023

@selena_luna to už asi nie. Stále len špinim je to druhý deň a v sobotu mi vychádza ms. Druhý test negatívny

selena_luna
29. jún 2023

A spinis aj normalne pred ms?

autor
29. jún 2023

@selena_luna to je to že mne sa veľmi mení cyklus. Dlho som brala hak,teraz pár mesiacov už neberiem ale vkuse inak mám cyklus. Dokonca sa mi zdá kratší ako predtým a toto spinenie som si všimla aj minulý mesiac 😒

lovatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre