Duch na 7. deň po ovulácii

15. dec 2020

Ahojte vidíte tam niečo :D priznavam sama neviem ako sa mi to podarilo zachytiť :D Ešte som trošku dala foto na tmavo .Ako som kmitala zo strany na stranu sa mi zazdalo že niečo vidím ,som iba 7 deň po ovu max 8....Kanálik isto nie ten by zjerme ostal skôr zafarbenie jemne .Ak by sa tu našla nejaká lov.duchov a vie lepšie upraviť ďakujem 🙂 Alebo mám halucinácie v každom prípade cim viac oči tým lepšie 🤭

ikonica
15. dec 2020

Prepac, ale nabuduce mozes rovno zhasnut, ked budes fotit... Bude to mat rovnaky vysledok...

Skus fotit radsej na okennej parapete pocas dna...

sisa_s
15. dec 2020

Mas to odcitavat po danej dobe podla navodu a na svetle, nie tisickrat to prehnat cez filter a "kmitat zo strany na stranu", aby si nasilu nieco nasla..ja tam nevidim nic

pukanec123
15. dec 2020

Ja tam nevidím vôbec nič. Tak skús dať buď foto na dennom svetle alebo testuj až v deň očakávajúcej MS.

3petka
15. dec 2020

Nič tam nie je

anjelicek26
15. dec 2020

Je ti jasne, ze babo sa na 6-8.den este len uhniezduje a neni absolutne ziadna sanca, aby tam bolo cokolvek, ze?

asia83
15. dec 2020

Ja tam nevidím ani test, taká tma tam je. No vážne, je tam iba jedna čiarka.

jaskolka
15. dec 2020

Tmava fotka, absolútne nič nevidno, tak krátko po ovulácii sa potenciálne oplodnene vajíčko len uhniezduje, kam sa tak plasis? Nepomôže ti lovenie duchov, ani kmitanie zo strany na stranu, či nahovaranie si čiarky. Upokoj sa, a testuj keď bude meškať menzes. Aj keď budeš neviem ako nedočkavo, výsledok neovplyvnis... Bud budu //, alebo nie.

abcmajacba
15. dec 2020

Ja tiež nič nevidím 😩

petamich
15. dec 2020

bez sance, nevidim ani no nic

nnnuuunnn
15. dec 2020

Mas nabeh na diagnozu, ak ju uz nemas, prepac. Tym nemyslim tehotensku diagnozu, tu máš možno tiež, ak Ta to potesi.

veronikaszabova
15. dec 2020

Neg. Test.

Nevidim ani naznak druhej ciarky

lauritka
15. dec 2020

testuješ velmi skoro, takéto pofiderne tiene možu vychadzat ked sa tam len vyzraža farbivo... skus est epar dni počkat a začat az tak 12 dni po ovulacii, ak ju mas teda na den odsledovanu.

autor
15. dec 2020

Myslela som toto

autor
15. dec 2020

Ale vďaka za názory viem že skoro no chlap je nedockavy

autor
15. dec 2020

@nnnuuunnn Ty nevieš čítať názov témy duch? Nepýtam sa na jasne pozitívny test . Soplana nevychovana

autor
15. dec 2020

Ostatným vďaka za úprimne názory

nini1010
15. dec 2020

Mala som trochu problem najst v tej tme samotnu bielu palicku nieto ducha.Vsak urob normalnu kvalitnu jasnu fotku ked chces vediet nazor,nie?

hennyinnsbruck
15. dec 2020

Nic tam nevidím kde je šípka 🤷‍♀️

autor
15. dec 2020

Len problém je v tom že som spravila jednu fotografiu a takto to zaciernila a uložila ono to bolo lepšie vidieť voľným okom priznávam 🙄 asi som mala viac fotiek vyhotovit a nechať aj originál

autor
15. dec 2020

Skúsim pretestovat až o tých 5 dni presne som vedela že nič neukáže ,ale nie isto ukáže a potom som si všimla tými pohybmi toho ducha a sama nechápem že som ho i tak zachytila lebo voľným okom lepšie bolo vidieť - a vidím ho i tak iba ja 🙂))

amelia000
15. dec 2020

No mozno vidis iba obycajny kanalik a nie ducha. Vyskusaj neskor otestovat

hennyinnsbruck
15. dec 2020

Testni o 2 dni. Ak je to ozajstný duch, o 2 dni ho budeme aj my vidieť. 👌

nela6
15. dec 2020

su to jednoducho tie najdlhsie dni, kedy ale fakt treba pockat a az tak testovat, uz som to zazila.3x 😄😄 som radsej nesla ani na net, lebo som vedela, ze začnem citat temy o duchoch a ze je to zbytocne 🙃

autor
15. dec 2020

@amelia000 Je to možné ďakujem ,prosím ťa ktorý test je naj a neduchuje ? Odporucas ?

amelia000
15. dec 2020

Taky co vyskusas az ked bude dostatocne hcg a ukaze ti krasne ciarky. :D ale inak fakt neviem, ja som pouzila 1 test a vysli mi kolajnice, nemala som preco riesit nejakych duchov. Pockaj do meskania MS a ani ty to nebudes musiet riesit.

autor
15. dec 2020

@amelia000 Presne tak máš pravdu ,keby ho dnes nekúpil ani do lekarne sama nejdem .Šla by som až tesne pred ,len nedalo mi to ,okom pozeras po tej krabičke ? Oči neklames a bac trhas papier a cikas 🤭A nakoniec skončis na Mk😂 s diagnózou od slečny vyššie 😂🤭😁

autor
15. dec 2020

Dám vedieť o pár dní či z toho caspera niečo bude 😁

maty112
15. dec 2020

no mna *ebne... 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦

autor
15. dec 2020

@maty112 škoda by ťa bolo 😁

anariama
16. dec 2020

Ahojte😊chcem sa tiež pridať..dnes je asi veľmi skoro 24DC a ovu čiarky boli jasné dve ešte len 14.12...dnes tehu test jemnulinký duch...no nemala som to ešte na žiadnom z minulomesačných testov..neviem či zle vidím alebo si domýšľam..vidíte na tom teste niečo??

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre