Aojte baby vidite tam nieco ci som paranoidna
skus este jeden..trosililinku cosi akoby
rozpity, urobte si novy.
Skusim o dva dni 🙂 trosicka mm taku ndej zeby to mohlo byt 🙂
Podla mna je tam duch.Urcite by som skusila mamatest,ten ukazuje velmi rychlo a spolahlivo.Obdivujem ze vydrzis 2 dni,ja by som skusala rano aj vecer 😁😁😁 kym som otehotnela na mne tento priemysel zarobil riadne peniazr 😁
Tak drzim palce, urcite daj vediet, ze ako 🙂
@petus998 podľa mňa ide skôr o neplatný test. vyskúšaj si spraviť ešte jeden.
Ja tam vidím takú fakt slabučkú čiarku, treba počkať a skúsiť potom ďalší, uvidíš či bude silnejšia
podla mna je tam duch...aj ja som takeho mala...ale je pravda, že test je velmi rozpity ..test by si mala spravit v den ked cakas menstruaciu...potom to už duch nebol :D
Maye skusenosti pharma med test bola som kupit a iny nemali tak som zvedava
nič tam neni
vyzera ze nic ☹
kolko mas pred MS ?
aha...pockaj co ini povedia, no ja tam naozaj nic nevidim ☹ ☹
Niečo sa mi na tomto spodnom zda ale keď ti 7 dní mešká to už mohol byť test úplne iný. A vieš keby si mala aj ovú. A skúsila by som mama test
@mariska1989 nemali iny iba tento ale pri prvom tehu napr mi test vobec neukazal v 10tt ze.mam pozitívny
@petus998 zamna nič..
@petus998 presne som tak aj ja.. 4dni už testujem každý deň... Zatiaľ na všetkých ukázalo slabý duch a na tomto teste včera som kúpila Pregnancy ako keby nič veľmi veľmi slabúlinky duch.. Aj som sa zľakla že nič z toho nebude... To možno ten test... Alebo ozaj je to tak. A nič z toho nebude.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@petus998 niečo tam vidím, ale možno bude aj rozpitý, skús ešte jeden