Duch alebo nie?

barbara24v
6. feb 2019

Dobre ranko baby! Viem, je to otrepania téma, ale co si myslite? Je tam duch alebo nie? Totižto, snazilkovali sme sa minule leto cca 5-6 mesiacov, nevyšlo to nikdy, potom sme to nechali tak, a teraz sme toho mali veľa veľa tento mesiac, ale raz nám “ušlo” 😀🙂 dnes som mala dostať menštruáciu, ale 3 dni som už mala fakt len sem tam a velmi velmi malo len taký hnedý vytok.

dominika_sk
6. feb 2019

skus pridať fotku do komentara aby sa dala zvačšiť, lebo takto to zle vidno

lucka12399
6. feb 2019

@barbara24v ja tam vidim, skus este za par dni 🙂

barbara24v
autor
6. feb 2019
dominika_sk
6. feb 2019

@barbara24v vyzera to ružove, asi je to tam 🙂

barbara24v
autor
6. feb 2019

@lucka12399 aj ja tam asi vidím, ale trošku som šokovaná teraz, pretože teraz sme to neplánovali, ajked radosť by bola veľká 🙂Ten pól rok sme fakt boli sklamaní každý mesiac...ak by to vyslo, aspoň budem mat originalny darček pre priateľa na Valentína 😀😊 spravím si test ešte za nejaké 2-3 dni, to by mi mohlo ukázať už viac, nie?

hennyinnsbruck
6. feb 2019

@barbara24v je to tam 👌👌👌🥰🥰

barbara24v
autor
6. feb 2019

@dominika_sk ďakujem ti 🙂 uvidíme za pár dni, ale aj mne sa to tak zdalo. Používala som tento test už, a keď bol doteraz negatívny, tak sa mi druha čiarka nijak nikdy neobjavila, tak snáď! 😀🙂

lucka12399
6. feb 2019

@barbara24v ano malo by ukazat 🙂

barbara24v
autor
6. feb 2019

Ďakujem vam baby zatiaľ! Uvidíme za pár dni! 🙈😊

lujza123
6. feb 2019

aj ja som mala takehoto sotva viditelneho "ducha", teraz mi tu beha 9 rocna uz 🙂

barbara24v
autor
6. feb 2019

@lujza123 tak to ste museli mat najviaciu radost potom! 🙂 mna len teraz hnevá, že mam trosku vravím ako keby taký hnedý výtok, ale teraz mi už nič iné len neostáva, akurát tak počkať pár ani a uvidím, či mi dojde mrcha, a či test zosilnie

mk17
6. feb 2019

Ja tam vidim, Podla mna tam je🙂

lucka12399
6. feb 2019

@barbara24v hnedy vytok je v tehotenstve normalny 🙂

mimka11111
6. feb 2019

@barbara24v ahoj,my sme sa snažili dobrých 5 rokov a nič,prestali sme sa snazit,a riešili sme prerabku domu, proste stres,vybavovačky,...a vtedy som zistila,že som tehu 😆, zajtra ma synček 2 rocky 😉....aaa fakt,zabudla som....tíško gratulujem,testik máš pozitívny, už len aby čiarocka silnela 😉

barbara24v
autor
6. feb 2019

@mimka11111 ďakujem ti velmi pekne, uvidime 🙂 trosku som v strese a tento týžden ešte v práci čakáme aj inšpekciu, tak to bude ešte asi zaujímavý týžden 😅 a teda gratulujem a všetko najlepšie vašej láske! 🙂 aj vy ste museli mat určite veľkú radosť

lienka9
6. feb 2019

@barbara24v je to tam 🙂 drzim palce nech pekne silnie.

barbara24v
autor
6. feb 2019

@lienka9 ďakujem pekne! 🙂

ninka9293
6. feb 2019

@barbara24v ahoj, ak je to test so slabým pigmentom, tak ti ovela silnejšiu neukaze. Ja som mala presne takú dilemu ako ty. Toto je test po 2 týždňoch meškania a nemala som posunutu ovulku, a teraz som uz 16tt. Mám pocit, že je to ten istý test ako som mala ja.

anielicek009
6. feb 2019

Ano vidim duchaaaaaaa ;) gratulujem 🙂

barbara24v
autor
6. feb 2019

@ninka9293 ahoj 🙂no vyzerá to tak, že to je ten istý test. Žijem v zahraničí, a tento mi doniesla svokra z Maďarska. Je to ten taký úplne obyčajný lacný test...dnes si večer pôjdem kúpiť ten clearblue digital a ráno si ho spravím, uvidíme co povie ten

barbara24v
autor
6. feb 2019

@anielicek009 ďakujem ti 🙂 ešte sa nechcem vopred tešiť, kedže fakt keď sme sa snažili, tak sa nám nedarilo. A teraz v tomto celkom blbom obdobi, keď sme poriadne ani “spolu” neboli, by sa to podarilo? 😀 mali by sme veľkú radost 🙂 zajtra si spravím zas testík, tak uvidíme

anielicek009
6. feb 2019

@barbara24v tesim sa stebou tak sa vam to konecne podarilo uvidis ci ti to potvrdi este dalsi test hadam sa uz aj nam podari

barbara24v
autor
6. feb 2019

@anielicek009 uvidíme ale bola by som nesmierne rada 🙂 ako dlho sa pokúšate vy? Aj ja vam držím palčeky!

anielicek009
6. feb 2019

@barbara24v ti verim to by sme boli kazda asi stastna ale tak vsetko ma svoj dovod a zmysel 🙂 my sa zatial kratko cca 4 mesiace ale som si myslela ze budem a nic z toho.

ninka9293
6. feb 2019

@barbara24v no presne, patri medzi tie najlacnejšie. Clearblue ti ukáže urcite lepší vysledok. Ja si myslim, že si tehotná, lebo to hcg niekde musí byť, ked ti to takto ukázalo. 🙂 tak daj vedieť ked urobíš ďalší testik. Ale urcite ti môžme gratulovať, takže gratulujem 🙂

barbara24v
autor
6. feb 2019

Spravila som si baby teraz na večer jeden obyčajný, ale stále bol pozitívny, čiže prišiel na rad ten Clearblue 🙏🏻

mk17
6. feb 2019

Gratulujem👍👍👍🎉🎉🎉🎉

bobricek1979
6. feb 2019

@barbara24v to už nieje duch blahoželám 💕👏👍👶

barbara24v
autor
6. feb 2019

Ďakujem vam baby! ❤️😚🙂 už len teraz dúfať, že všetko bude v poriadku...

barbara24v
autor
10. feb 2019

Dobre ranko baby! Pisali ste, že ten hnedý výtok je normálny v tehotenstve. Po akú dobu ale? Ja ho mam vkuse už 8mi den. V piatok som bola na krvi, zajtra idem opakovane, kedže chcú zistiť či sa zvyšuje HCG. Žijem v zahraničí a tu sa s tehotenstvom vôbec ale vôbec do 10teho týždňa nezaoberajú, takze zato ma aspoň poľsky gynekológ poslal na krv, aby sme co to zistili. Ono včera som oddychovala viac-menej cely den, tak aj toho výtoku bolo menej, ale napríklad cez týžden ako som pracovala tak ho bolo viac, alebo napríklad keď som bola na veľkej potrebe...snazim sa nemyslieť na zle, len ma to trosku hnevá. 😞

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre