Ahojte. Viete mi povedať svoj názor, najlepšie zo skúsenosti, či je toto duch alebo kanalik ? Ten slabší bol robený skôr a silnejšie po týždni ..
mala som posunutú ovu tesne pred menzes.. alebo ani neviem ako to bolo, krvácanie som mala úplne normálne preto som si nemyslela že by to mohlo byť tehu, ale tak už neviem čo si myslieť ?
Testy sú rovnaké, len jedna fotka z blízka druha z fialky.
aj podla mna ciarka
@vikinka128 presne taketo som mala aj ja na prvom, dnes ma 3 mesiace uz ❤️ gratulujem.
Ahojte. Idem si pre radu.Kramy mavam pravidelne na 23den.Teraz mi meskali robila som si testy a boli negativne...Na 30den som sice dostala akoby kramy trvalo do cca2 3 dni...Teraz som isla vyhodit test pred tyzdna ktory bol negativny a su tam 2ciarky jedna je silna a druha je slabucka prikladam aj foto. Som stoho mimo..Jedno dieta uz mam a takeho nic som nemala...Teraz sa snazime o druhe tak preto. Dakujem za odpovede.
Ziaden duch,ciarka 😉
@jana0605 urob si dalsie 2 a uvidis.Ale asi si tehotna.Kym nespravis dalsie,nevies.
@maminkadeticiek Ďakujem za odpoved...Musim si skusit kupit a urobit a tak uvidime no
@vikinka128 ja si myslím že ciarka. Skus ten istý typ testu o 2-3 dni ci je ciarka silnejšia 😊
@luci_ba Ufff to si uz nepametam lebo letacik uz nemam...Ani neviem kolko som cakala ale nie som dlho...Ked som videla 1 ciarku tak som to zbalila a supla do kabely..az dnes ked sme dosli z dovolenky tak som to isla vyhodit a nasla som tam aj tu 2 ciarku ako je na foto...Ale netesim sa do pradu a pojdem si kupit dalsi test..Ale dakujem za odpoved
@sissa_il ako si dopadla?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vikinka128 podľa mňa ciarka🙂