Ahojte. Robila som si pepino test na ktorom mi vyšla čiarka ktorú normálne vidieť ale nie je úplne ružová. Ide o ducha alebo je to iba kanálik? O bábo sa snažíme vyše polroka a stále sa nedarí. Veľmi si prajem aby tam bola naozaj čiarka. Ms mám dostať zajtra. Ďakujem za odpoveď.
@michaelamim11 ja tam vidim ducha ❤☝
@mamulik10 naživo to vidno ešte viac. A prosím vás keď je tam kanálik tak to znamená čisto biely taký "vyklenok" na Tom teste že ? Nezafarbilo by to až tak že to vidno aj na fotke. A ešte neskôr som si robila ten kazetovy livsane a ten vyšiel zas negatívny.
@michaelamim11 moja osobná skúsenosť pred 8mes.. bola podobná. Najskôr to bolo vidieť takto ako Tebe a začalo to silniet. A ked som si ráno urobila iný test z raného mocu bol dokonca negatívny a cez deň mi ina značka ukazovala pozitívny. Opakuj test a sleduj ci bude silniet
@michaelamim11 pepino robí falošné výsledky. Určite treba kúpiť inú značku. Teraz je top dr. Max a rapidclear.
@terry658 čítala som o Tom ale urobila som si už stovky testov a žiadny mi nikdy nevyšiel falošné pozitívny tak teraz nechápem. Vyskúšam prípadne ten digitálny ale strašné sa modlím aby to konečne vyšlo
@michaelamim11 chápem, že človek veľmi chce. Ale ak ostatné testy budú negatívne tak tento bol prosto chybný.
@nevenka ach áno ja viem ale možno tam je nejaká šanca i keď asi mala a po tých mesiacoch sklamania kde naozaj bol každý negatívny a tu je teraz aspoň ten duch je spása
@michaelamim11 Skus sa otestovat zase o tri dni ale nie pepino a naj z ranneho mocu, dryim palceky🙏 inac aj my sa uy 5 mesiac snazime a nic 😕 mne teraz meskala 4 dni no testy negativne a nakonic bum zase dosla😒
@michaelamim11 sprav si test o 2 dní, porovnáme. Držím palce!
@ankare horný je zo včera a spodný je dnes ráno. Na Tom spodnom je čiarka silnejšia už. Urobila som si na porovnanie ten modro biely obal(intimisimi) z tety a ten mi vyšiel negatívny tak už fakt nechápem. Keby bol falošné pozitívny tak silnie čiarka alebo je rovnaká?
@michaelamim11 je to premocene. No ja neviem...
@ankare ten test som mala namočený Max 5sek. v miske tak nechápem že je premočeny.. už som totálny debil z toho.. minulý mesiac mi urobil jeden test pepino ducha a druhý z toho istého obalu mi na druhý deň vyšiel negatívny.. to som ale mala 2 pozitívne, na druhý deň pepino pozitívny a potom na ďalší deň už negatívny a prišli krámy. Teraz mi vyšli oba testy pozitívne. 2 dní pred ms ma začali celkom dosť bolieť prsia ..doteraz má boleli viac ako týždeň už pred.. tak naozaj nechápem tomu
@michaelamim11 kedy máš dostať?
@ankare mala by som dnes dostať, i keď ja fakt neviem lebo zakaždým inak dostanem ale boli som minulý mesiac na HP a na 14 deň mi vyšla ovulácia a na 28 deň prišli krámy
@michaelamim11 testni sa v sobotu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nič. Negatívny.