Vidite to tam ?
Kliknite nato lepsie vidno
@melania12345 nič tam nie je
Ani ja nič nevidim
@melania12345 kolko dpo si? Nevidim zial nic..mas testy in time ze? Tie su dooost spolahlive
Ked sa nato sustredim tak daco tam je ale velmi slabe ale nespoliehala by som sa radsej by som si spravila o dva dni a 😐Meška už?..?
Ja to tam vidím, ale či je to duch alebo kanalik to neviem. Skus o 2 dní, kolko meska ms ?
Nič tam nevidím
@tehotna40 meska 12 dni 😐
Test bol robeny cca ked meskalo 5 dni
@melania12345 urob si nový test...
no veru nevidim, ani ked to rozkliknem 🙈
@melania12345 po 5 dnoch meskania pri normalnom cykle by boli kolajnice. Ved si sprav novy test, naco hladat nieco na starom.
@melania12345 podľa mňa nie si tehotná
@melania12345 po takom dlhom meškaní by mal byť výsledok testu úplne jasný a druhá čiarka výrazná.. skoč k doktorovi, nech ti zmeria hCG a budeš vedieť na 100%
12dni uz je dost dlha doba uz by mali byt vidiet normal ciarky. Ak je toto na 5den robene tak skus teraz
Negativny. Pri tak dlhom meskani by už bola riadne viditeľná druhá čiarka.
@melania12345 áno vidíme negatívny test, pri takom meškaní by už bola pekne viditeľná druhá čiarka
Tehotna nie si. Po 12 dnoch meskania by si mala normalne ciarky. Ale k lekarovi urcite chod aby vylucil ine moznosti. To ze to meska moze byt sposobene aj inymi vecami nie je to vzdy tehotenstvo. 12 dni je dost vela. Urcite sa nechaj vysetrit ci nemas cystu alebo nieco
@melania12345 a skúšala si aj dalsi test ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.