Ahojte ms som mala dostat 17.8. Nedorazila ani žiadne špinenie. Ale asi dva tyždne mám nafúknuté brucho a také zvlaštne v podstate nebolí ale ani nie je ok (tlak)
Ovulácii mávam 17-20deň cyklu v 17 bol sex robila som si od 18.8 každý deň test negatívny dnes po 6 dňovom meškaní podľa mňa vyšiel duch viď foto myslíte, že to môže byť?! K doktorke som objednaná až o tri týždne
A ja som myslela, že sa tu bude riešiť nejaké mystično, a nič, zase len klasické hľadanie neviditeľných čiarok.
Nemáš tam nič, ani ducha, ani čiarku, ani nič, lebo tam nemáš nič. Chápeš?
@damtiporiti v pohodičke 🤗
Ja tam dusika vidim, ale na meskajucu ms velmi slabeho. Clearblue je vyhadzovanie penazi, reaguje na vyssiu citlivost a ukaze ti tehotenstvo az po peknej ciarke na mamateste
Aj ja tam vidím ducha ale tiež sa mi zdá slabý. Skus iný test.
Za mňa obyčajný pepino test za 1€.. Už druhé tehotenstvo ukázal peknú čiarku ako jediný. Teraz už vyrábajú s väčšou citlivosťou aj pepino, 10 mIU je u nás sa mi zdá že najlepšie. Dostaneš ho v Tescu alebo aj v Dmke.. Ale pozri, ak máš byť tehotná tak je to je do aký test budeš mať, ukáže ti peknú druhu každý.. Preto je za mňa zbytočné vyhadzovanie peňazí za nejaké 8€ testy..
U mna clearblue ukazal 10 dpo a o par dni tiez velmi jasne viditelne spolahlivo
Ja tam ducha vidim
A kde je ten duch? 👻
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tu nie je ani len naznak po duchovi...