Mate niekto skusenost s tym, ze ste mali ducha na teste a potom nie ? a boli ste tehotna ? ja som mala duchov silnejsich uz asi na 4 testoch a potom po case, ze skusim a na 2 asi nic, k lekarovi idem az v pondelok, ale unava stale strasna..tak len ci nahodou niekto...
@ericka333 tieto pepino testy treba vyhodiť a viac už nekúpiť. Robia ducha aj z vody
@andrea_prestastna tak menstruaciu som uz jednu mala slabu asi 2 dni a ani ma nic nebolelo.. preto mi to bolo cudne, lebo ja prvy den menstruacie beriem aj 3 tabletky pomaly
@ninka99865 hej pocula som, ale hlavny dovod preco som kupila test :D bola nenormlna unava.. som cez den zaspavala
@ericka333 týmto testom by sim určite neverila.. skús napr digitálny.. ale ak ti po toľkých dňoch čiarka ani nesilnie, tak zrejme to bol falošný výsledok
Tak mozno ide bohuzial o biochemicke :( "priznaky" ostavaju dlhsie...tak som citala a citila som sa podobne ako opisujes uz aj po negativnom teste
@ericka333 tak nemam to potvrdene doktorom,ale mala.som par pozitivnych testov, ale len slabych duchov, ms mi meskala 2 dni, no ja som mala klasicku ms ako vzdy... a po ms som si urobila test zo zvedavosti a bol uplne biely, takze preto si myslim,ze som mala.biochemicke.... skusala.si aj inu znacku testov? Alebo n ktorych si nemala ciarku?Lebo ja so msi takisto urobila pepina a potom livsane a na kazdom bol duch. Inak som nikdy nemala este duchov len teraz v.oktobri... no a neviem ci musi byt silnejsia ms alebo ako to som nestudovala nejak ale skus sa pozriet na to ked tak...
Ahojte. Ja mam niečo podobné. 1test-slaba čiarka, 2test-slabá čiarka, 2 dní mi meškala menštruácia, urobila som si hneď test a bola silnejšia čiarka,po menštruácii mam už na treťom teste stále len slabé čiarky.
hCG sa pri normálnom tehotenstve zdvojnásobuje každých 48 hodín, takže aj čiarka by mala silnieť týmto tempom. Ak je na prvom teste taký 5% duch, tak o 4 dni už je to 20%-ná čiarka a o 6 dní relatívne pekná 40% koľajnica, samozrejme s veľkou odchýlkou pri každom meraní.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ericka333 kolko ti meska?