Duch a menštruácia

19. máj 2024

Ahojte. Asi 3-4 dni dozadu mi prestala chutiť káva tak som si myslela ,že pravdepodobne som sa jej prepila a mám nejaké obdobie ,ale odvtedy mi asi dva krát nebolo dobre,bolelo ma aj podbruško a menštruácia mi dnešným dňom "meškala" dva dni, tak som si spravila tehotenský test na ktorom bol duch . Normálná ružová jemná čiarka. Lenže teraz som zacítila kŕče a dostala menštruáciu.
Nejdem sa teraz pýtať či som tehotná,alebo nie som ,pretože si to už aj tak moc nemyslím - predpokladám možno aj biochemické a nemáme veštecké gule...
Ale stretli ste sa s tým niektorá prosím? A asi u nikoho to nedopadlo pri začínajúcej menštruácie normálnym tehotenstvom či?

simona1998
19. máj 2024

Máš fotku testu?

mariska1989
19. máj 2024

Áno pár x takto som to mala 3 dní meškala , bol duch a potom bum ms. Ak by ms bola iná ako má byť tak možnosť je ale ak je silná tak skôr už to nebude

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
19. máj 2024

@mariska1989 počula som od viacerých ,že mali klasickú menštruáciu aj dva mesiace v tehotenstve aj keď úplne klasická predpokladám,že nebola, ale tak ja som nemala moc silnú čiarku

mariska1989
19. máj 2024

Mama test . Tu je to tak 50/50 či bolo niečo alebo len falošný duch ktorý poslednu dobu robí

majamat
19. máj 2024

slabe ciarky mavaju aj zeny, co tehu nie su.
to ci si elebo nie si nezistis foitenim nejasneho testu na net, ale opakovanym testovanim. pripadne vysetrenim z krvi, ci u lekara.

autor
19. máj 2024

@mariska1989 s mama testom som mala raz zlú skúsenosť. Toto sú slunicko

simona1998
19. máj 2024

Mamatest a slunicko sú to iste .
Myslím si , že keby to bolo naozaj , by si mala silnejšiu čiarku .

autor
19. máj 2024

@majamat nefotila som ten test zámerne sem . Odfotila som ho po opýtaní sa tu jednej z vás. 🤷🏻‍♀️ Možno by mi niekto napísal ,že len zle vidím čo by som sa po nočnej službe dnes nečudovala😂
Ja by som ten test ani nespravila keby nemám problém s kávou. Keďže na káve som závislá bohužiaľ .

katariiinkaa
19. máj 2024

Sluničko a mamatest je ten istý výrobca. Toto bol môj test v deň očakávanej ms, kedy som ju aj dostala. Test silnel veľmi pomaly, nasledne žiaľ po 3 či 4 týždňoch skonštatovaný missed abort. Presne v deň testu som bola na krv a hcg v krvi bolo len 9,14, takže hodnota bola veľmi nízka. Pri takomto teste predpokladam že by ešte aj krv vyhodnotili negativne 😕

autor
19. máj 2024

@simona1998 aj ja si myslím. Ja som chcela len skúsenosti takže ďakujem za normálne odpovede. Bála som sa tu nejakej drzosti čo tu býva zvykom. 🙂

majamat
19. máj 2024

nejde o to, ze si ho sem fotila, id eo to, ze odpoved ti neda foto na MK a komentare k tomu. navyse si pozri historiu skupiny Som tehotna? a zistis, ze vacsina takychto testov, kde cez foto ciarku an nevidno, nepotvrdili tehu.

simona1998
19. máj 2024

@majamat ale ona sa pýta , či nemá s tým niektorá skúsenosť . Nie či je tehotná alebo nie .

autor
19. máj 2024

@majamat a ja som sa niekde pýtala či som tehotná? Skús si pozrieť tie dve otázky posledné 🙂

majamat
19. máj 2024

@simona1998 a k comu sa tym dopracuje? vysledok diskusie bezvyznamny.

simona1998
19. máj 2024

@majamat nerozumiem načo sa teda vyjadruješ , keď si ju jedine skritizovala. Keď nemám čo povedať som ticho . Bezvýznamné sú tvoje poznámky k tomu . Je jasne , že to človeka zaujíma keď je v takej situácii akej je . Nato sú tu tie fóra .

autor
19. máj 2024

@majamat myslím,že tvoje odpovede sú bezvýznamnejšie. Ako prepáč ,že som človek tvor zvedavý 🙂 možno tam malá nádej ešte bola tak som sa spýtala ,ale nepýtala som sa či som tehotná to asi ťažko zistíme práve tu ;)

majamat
19. máj 2024

@simona1998 lebo su tu podobne prispevky denne a teda nechapem ako dospele zeny nevedia absolutne zhodnotit situaciu a netusia co maju okrem pisania na net robit.

majamat
19. máj 2024

len tak mimochodom, snazila somsa vyjadrit, ze test nema vypovednu hodnotu, ze treba zopakovat. nenapisla som, ze nie si tehu.
skusenosti inych sa nedaju aplikovat na teba, preto toto cele nema ziadny vyznam.

autor
19. máj 2024

@majamat možno by si sa mala nájsť iný konníček ako komentovanie modrého koníka 🙂 nevidela som moc podobnú diskusiu za posledné obdobie 🤷🏻‍♀️

majamat
19. máj 2024

a mozno take ako ty by sa mali zacat pouzivat zdravy rozum.

majamat
19. máj 2024

a teda asi mas pravdu, aj ked toto zrovna za konicek nepovazujem. som tu koli par skupinam a ked na mna nieco taketo vyskoci, neda mi to. bola by som rada, keby mozem ist priamo do svojich skupin, ale taku moznost som nenasla nikde.

ked rozpravam znamym a kolegom co si tu precitam, tak sa tiez chytaju za hlavu a cuduju sa mi, ze to tu este citam.

andulka1988
20. máj 2024

Osobne som už mala pozitívny test a do 2 dní mi prišla ms. Nebola som tehotná

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre