Ahojte, druhý mesiac som nedostala MS. Prvý mesiac som mala priesvitný " hlien " myslela som si že to je len zápal... ale MS sa nedostavila ani druhykrát. TT mi vyšiel negatívny. 3-5x do dňa cítim bolesti v podbrušku. Bradavky mám citlivé na dotyk. Je možné, že som napriek negatívnemu TT v tom?
Ako sa píše vyššie, navštív lekára. Ja som MS nemala 3 mesiace kvôli stresu a psychickým problémom, čo mi potvrdila aj gynekologička. Pomohla až vyvolávačka
Doteraz som mala MS viac menej pravidelnú. Meškala 3-5dní najviac.
Ak mas aj teraz neg test a robila so si ich viac, tehotna nebudes. Neschudla si viac v poslednom case? Sestra nema ms vzdy ked schudne
Váhu mam rovnakú. Test som si robila minulý mesiac 10dní po meškaní.
@edna123 mne napr zvykla meškať tak výraznejšie keď som mala ťažké obdobie (štátnice, úmrtie v rodine, veľa veci v práci a podobne) pripadne kamošky napr tiež meškali cca 3 mesiace chodila na vyvolávačku (injekciu) a asi až na tretiu konečne dostala 😅 neviem čo bolo vo veci ale niekedy proste zahaparuje… skús ešte inak test aj teraz, pre istotu aby si vedela doktorovi povedať
Je to cysta
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Objednala by som sa čím skôr k doktorke, nie je v poriadku 2 mesiace nedostať ms (ak nie si už v prechode) … tehotenstvo by bol najmenší problém