Ahojte, druhý deň mi mešká..
Mam bolestivé prsia, občas menštruačné bolesti a biely vodnaty výtok.. Ďakujem za názory.. Styk bol 2-3 dní pred ovuláciou som cca 15dpo
Tiež tam dačo vidím.... Ale 15dpo už musí byť test silnejsi. No neviem, na tento pepino som počula sťažnosti. Mne krásne ukázal test od Dr. Max. Skus ešte iný test....
@ailiba ja som včera robila test a bola som 6DPO , viem že je skoro na test ale mala som navyše , nakoľko ma bolia bradavky veľmi, mala som takú zimnicu (chorá nie som) tak som vyskúšala , niečo s ako zdalo na teste , ale neviem
A autorka vidím tebe niečo na teste držím palce aby silnela 🙂
@summersunny94 no áno, je tam krásny dusik💗... Aj keď teda 6dpo mi príde fakt skoro. Ešte určite testu o 2 dní. Gratulujem a pevne verím, že bude silniet🙏👍
@ailiba ďakujem tiež si nemyslím, že to bude tehotenstvo asi len obyčajne mešká chcela som len počuť názor..
@summersunny94 ďakujem aj ja tebe 🙂
na 15dpo je to prilis slabe uprimne :( Tam uz clearblue 2-3 ukazuje a vacsina ma dialnice, ja ti neviem...
Uvidíš, ešte by som sa pretestovala ale teda neskôr a ak , tak bude asi najlepšie, ak sa zastavíš u lekára
ja som to mala podobne ze v case menzesu som dostala len bolesti brucha a nic tak biely vytok bolestive prsia a nakoniec sa mi potvrdilo tehotenstvo hned prvy mesiac teda 4ty tyzden 🙂
Tiez si myslim, ze je to slabe ale kazdopadne drzim palce 🙂
Ja tam nevidím nič a tie príznaky môžeš mať pred MS aj
@christinka1 ok 😃
A neskúšala si znovu testovať? 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nieco sa tam akoby crtalo..je to pepino test..ak si ozaj 15 dpo tak podla mna ciarka je dost slaba...ale drzim palce. Zopakuj inu znacku alebo o dva dni