Myslite ze moze byt nadej ze som tehotna, viete ja nechcem si to nahovarat ale ja tak tuzim po tom miminku
@simonka123456 uz si mohla byt z lekarne doma s testom🙂
no jedine test ti nieco napovie. 😉
ja keby som mala robiť test ked mi dva dni meškalo tak by na mne firma zarobila miliardy 😀 dokonca aj pri HAK to nemám presné. a ja som testovala až ked mi to 18 dní meškalo 😉
@wawrita Presne aj mna pred kazdou menstruaciou bolievaju prsia tak som tomu nevenovala az taku pozornost ale teraz je ta bolest este vacsia a uz trva akosi pridlho, skusim este pockat a ak nepride mens.tak si urobim test a aj ja dufam ze bude pozitivny 🙂 dakujem 🙂 ...
@lucinocka chut je obrovska ale myslim ze je to este zavcasu, nechcem sa unahlit a potom byt sklamana
@nanulik u teba je asi normalne ze ti to meska tak dlho ale mne za cely cas od kedy mam menzes tak mi to meskalo hadam len 2 krat a to som bola prechladnuta
🙂 je to na psychiku, viem aké to je, ja som si nahovárala milión príznakov a prsia ma tiež bolievali, aj mi meškávalo, ale keď som naozaj otehotnela, tak som len neveriacky pozerala na test, lebo som vôbec nemala pocit že by som bola tehotná a ani som nepociťovala žiadne príznaky......
takže len vyčkať, držím palce! 🙂
@simonka123456 aj mňa boleli prsia pri meškani a dosť vyrazne..Test som si robila až na 6 deň meškania, tak ešte chvilu počkaj a rano urob. Veľmi držim palce 🙂
@simonka123456 opytaj sa vo vseobecnej teme tu
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/myslite-ze-mozem-byt-tehotna/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj. u mna to tiez takto zacalo, ze strasne boleli prsia ale nevenovala som tomu velku pozornost, lebo mna bolievali aj pred menštruaciou, ved pockaj este par dni a urob si potom test 🙂 snád bude pozitivny.