Druhý deň mi mešká menzes a bolia ma prsia

simonka123456
6. mar 2012

Myslite ze moze byt nadej ze som tehotna, viete ja nechcem si to nahovarat ale ja tak tuzim po tom miminku

wawrita
6. mar 2012

Ahoj. u mna to tiez takto zacalo, ze strasne boleli prsia ale nevenovala som tomu velku pozornost, lebo mna bolievali aj pred menštruaciou, ved pockaj este par dni a urob si potom test 🙂 snád bude pozitivny.

lucinocka
6. mar 2012

@simonka123456 uz si mohla byt z lekarne doma s testom🙂

lauritka
6. mar 2012

no jedine test ti nieco napovie. 😉

nanulik
6. mar 2012

ja keby som mala robiť test ked mi dva dni meškalo tak by na mne firma zarobila miliardy 😀 dokonca aj pri HAK to nemám presné. a ja som testovala až ked mi to 18 dní meškalo 😉

simonka123456
autor
6. mar 2012

@wawrita Presne aj mna pred kazdou menstruaciou bolievaju prsia tak som tomu nevenovala az taku pozornost ale teraz je ta bolest este vacsia a uz trva akosi pridlho, skusim este pockat a ak nepride mens.tak si urobim test a aj ja dufam ze bude pozitivny 🙂 dakujem 🙂 ...

simonka123456
autor
6. mar 2012

@lucinocka chut je obrovska ale myslim ze je to este zavcasu, nechcem sa unahlit a potom byt sklamana

simonka123456
autor
6. mar 2012

@nanulik u teba je asi normalne ze ti to meska tak dlho ale mne za cely cas od kedy mam menzes tak mi to meskalo hadam len 2 krat a to som bola prechladnuta

heln
6. mar 2012

🙂 je to na psychiku, viem aké to je, ja som si nahovárala milión príznakov a prsia ma tiež bolievali, aj mi meškávalo, ale keď som naozaj otehotnela, tak som len neveriacky pozerala na test, lebo som vôbec nemala pocit že by som bola tehotná a ani som nepociťovala žiadne príznaky......
takže len vyčkať, držím palce! 🙂

pimpulienka
6. mar 2012

@simonka123456 aj mňa boleli prsia pri meškani a dosť vyrazne..Test som si robila až na 6 deň meškania, tak ešte chvilu počkaj a rano urob. Veľmi držim palce 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre