ahojte babule potrebuje radu. menzes som mala teraz 9.10. ale skor nebol ako bol, slaby a zacal sa len spinenim co u mna nie je obvykle, od vtedy mavam kazdy den bolesti v podbrusku a v krizoch,prsia nebolia. dnes t.j.19.10 som si robila testik a bola tam tha druha ciarka uplne slabucka a tenka ale bola. mozem byt tehotna?dakujem za rychle odpovede
ja myslim takisto ze si.. gratko
ano, myslim, ze si
urob si este druhy test o par dni, malo by to byt jasnejsie
gratulujem, ak sa tesis 🙂
nechcem strasit, ale treba ist k dokimu, aby sa nahodou nejednalo o mimomaternicove tehotenstvo ☹ . Ja som si to prezila, ako vravis, bolesti v podbrusku, mrcha bola....ale slabsia....po mrche bol testik pozitivny....ale na sone dokina nic nevidela a nakoniec som skoncila este v ten den v nemocke, kde mi robili laparku ☹ .
...ale dufam, ze to nie je tvoj pripad....drzim palce 😉
ked sa ti objavila aj druha ciarocka,a aj ked len slabucko,no cosi natom len bude 😉 Gratulujem 🙂 Ale pre istotu chod svojmu doktorovi a budes to mat vsetko potvrdene na 100% 😉 Drzim palce
rýchla odpoveď : áno, môžeš a ak tam je 2. čiarka, tak aj si...
aj ja si myslim ze si tehotna aj ja som mala taky slabucky menzes potom o 4 dni potom som si spravila test a mala som tam dve ciarky a jedna z nich bola uplne slabulinka, na ultrazvuku to sice nebolo vidiet ale doktorka mi vzala krv a zistila ze predsa len som tehotna 😉
Zapoj sa do tejto temy:
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/myslite-ze-mozem-byt-tehotna/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ano si tehotna gratulujeme