Urobila som si test, voľným okom som nič nevidela ale keď som urobila fotku tak na nej bolo niečo vidno. Užívam antikoncepciu, neprišla mi ms. Tak som ráno urobila test. Následne sa ale dostavilo veľmi slabé krvacanie. Je to možné aby som mala po 8 dňoch od styku slabú čiarku na teste ktorá následne zmizla?
Žiadna tam nie je. Keď voľným okom nevidíš, načo fotíš a upravuješ fotky?
@domka222 netuším, mám taký zlozvyk pravdepodobne.
Výsledok testu sa môže brať do úvahy len 5 minút.
A ak sa čiarka objavila ( čo síce neviem kde tam je vidno druhú pokiaľ to má byť fotka kde ju má byť vidno) a následne zmizla tak je test negatívny.
Bozeee. Toto som nikdy nerobila, a to sme prve dieta riesili cez 3 roky.
Velmi teoreticky popri antik otehotniet mozes. Malokedy, ale stane sa to. A teoreticky, tvoje telo zblbnute hormonami z anti aj realneho tehotenstva moze davat rozporuplne vysledky.
Ty skor tehotna nie si, ako si, kedze mas ochranu, ale ak chces urob si o tyzden este jeden test a uvidis.
A ak toto je ten test (ktory spominas), odfoteny v case, ked tam ta slaba ciarka mala byt viditelna, tak ja tam ziadnu ciarku nevidim.
@moonlight1210 samozrejme že môžem, žiadna ochrana nie je 100%. Ja som test robila len preto, že mi neprišiel Menzes. A nakoniec prišiel až po tom ako som si urobila test. Áno ten test je vyfotený keď t.bola čiarka, nie je síce ružová ale bola tam. Každopádne test bol negatívnym voľným okom čiže ho budem brať ako negatívny. Otestujem znova a o týžeň a uvidím ako na tom budem.
Žiadna čiarka tam nie je, tehotná nie si
Ďakujem za odpovede. Ja fotke ju vidím. Aj keď som test vyhodila ako negatívny. Otestujem o pár dní.
Aj ja ju vidim, ako pises otestuj znova za par dni
@dominikag1507 síce nebola ružová ale bola tam. Lenže mám teraz "menzes" . Dúfam že som neotehotnela cez 2 ochrany 🤦♀️
@dominikag1507 fotka je upravená alebo to preto aby tam bolk niečo vidno
Uz zasa ty?
HAK, kondom... A panicky strach z otehotnenia 🤦
@veronikaszabova áno, ale tak beriem do úvahy že sa mohlo zadaroť čiže mi nestáva nič iné len otestovať znnova. Navyše nie som sama čo niečo vidí.
ahoj, tu ciarku tam vidis, lebo ona tam je, presne na konkretnom mieste a ked zachyti hcg, tak sa vyfarbi. za mna je tento test negativny.
Prosim ta, uz sa ozaj uvedom. A to myslim v dobrom. Naco je toto dobre? Uzivas HAK, chlap ma kondom a ty tu kazdy mesiac riesis tehotenstvo. Je ti to treba k zivotu? Taketo strese?
Ach jaj zas? Gratulujem si tehotna,utekaj nakupit kocik
Mas negativny test. Vraj 2 ochrany. Menzes
Preco by si mala byt tehotna??
@mysiacik28 pretože stať sa to môže. Viem, že na test je krátka doba. Menzes mám iný, krv mám hnedú a pomerne dosť zrazenín a to sa mi pri jak ešte nestalo
Test je negatívny tehotná nie si.... Ak máš takú paniku z toho ze môže otehotnieť keď užívaš Hak, plus mate kondóm tak nesexuj.... To myslím vážne. Pretoze si privodia akurát tak psychické problémy aj keď teda výrobcovia testov sa ti po ďakujú.
Nie. Toto sa stat nemoze. A uz vobec nie ked mas zrazeniny
@mysiacik28 vďaka, trochu sa mi to nezdá lebo zrazenín mám fakt dosť a sú veľké
@autorka byť chlapom, s tebou by som nespávala ani za svet 😂 čo on hovorí na tieto tvoje panické každomesačné excesy?
Všetci ho ľutujú, ale on pri mne stojí. Nerobím mu paniku, áno občas sa stane ale upokojí ma. Nevadí mu, že sa ani takto chránime. Vie v akej som situácii a precká to.
Ked si aj mala slabucku ciarku tak to mohol byt aj kanalik
Tak ic lekarovi ked sa ti nieco nezda. Joj zena
@sendyle môže byť, keďže o také 2 minútky už tam nebola.
@mysiacik28 vďaka za radu. Mám v pláne sa objednať
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.