Pozitívny test alebo nie ak druhá čiarka vyšla po limite
robila som si ráno test pepino kde je vyhodnotenie po 2 minútach test bol negatívny tak som si šla ľahnúť a cca do 20minut som šla na wcko a na teste je slabá druhá čiarka
Nič iné ako spraviť ďalší test ti neostáva
Aj mne ukázal po limite a bola som tehotna
Nooooooo možeš byť tehotná. Urob si digitálny
No, skús zajtra ráno ďalší test a uvidíš. Ja som tak napríklad mala tiež pri prvom tehotenstve -v limite som tam nevidela nič, potom som ho išla vyhodiť a už tam bola čiarka. Na druhý deň mi ukázalo dve čiarky už v limite.
je problém spraviť ďalší test? však v lekárňach ich majú dosť...
Mojenobidve deti boli po limite😂
@ullucka toto su moji “duchovia” v limite🙈 dokonca nie len na pepine, ale aj na inych znackach. Je to 50/50 niekedy je skoro a toho HCGčka je málo, ale niekedy to sú proste kanaliky (ktore mozu mat farbu). Ja som tehotna nebola. Pockat na meskanie MS a v druhy den meskania urobit digital vtedy je hcg uz dost vysoke (alebo 3deň). Zbytocne vyhodenie penazi za tieto testy. Dr max palickovy je spolahlivy a nerobi duchov ani po limite.
@ullucka dokonca aj tento pepino ukazal v limite toto a bol to kanalik (s farbou🤷🏼♀️)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Obe fotky sú po limite? Lebo ja vidím čiarku na oboch. Ak fotku po 2 minútach nemáš a vtedy bol test negatívny (nebol tam žiadny náznak druhej čiarky), tak je test negatívny. Preto to v tom návode píšu, že po časovom limite neodčítavať, lebo ten test ti premokne a bude vidno kanálik, kde je nanesená kontrastná látka.