Druhá čiarka vyšla po limite

ullucka
30. sep 2024

Pozitívny test alebo nie ak druhá čiarka vyšla po limite
robila som si ráno test pepino kde je vyhodnotenie po 2 minútach test bol negatívny tak som si šla ľahnúť a cca do 20minut som šla na wcko a na teste je slabá druhá čiarka

h2
30. sep 2024

Obe fotky sú po limite? Lebo ja vidím čiarku na oboch. Ak fotku po 2 minútach nemáš a vtedy bol test negatívny (nebol tam žiadny náznak druhej čiarky), tak je test negatívny. Preto to v tom návode píšu, že po časovom limite neodčítavať, lebo ten test ti premokne a bude vidno kanálik, kde je nanesená kontrastná látka.

klip0
30. sep 2024

Nič iné ako spraviť ďalší test ti neostáva

pininka1
30. sep 2024

Aj mne ukázal po limite a bola som tehotna

sisska96
30. sep 2024

Nooooooo možeš byť tehotná. Urob si digitálny

ullucka
autor
30. sep 2024

@pininka1 a v limite bol čisto Negatívny?

caramellka
30. sep 2024

No, skús zajtra ráno ďalší test a uvidíš. Ja som tak napríklad mala tiež pri prvom tehotenstve -v limite som tam nevidela nič, potom som ho išla vyhodiť a už tam bola čiarka. Na druhý deň mi ukázalo dve čiarky už v limite.

deti95060810
30. sep 2024

je problém spraviť ďalší test? však v lekárňach ich majú dosť...

monikamoni124
30. sep 2024

Mojenobidve deti boli po limite😂

pininka1
30. sep 2024

@ullucka ano

artemis1234
1. okt 2024

@ullucka toto su moji “duchovia” v limite🙈 dokonca nie len na pepine, ale aj na inych znackach. Je to 50/50 niekedy je skoro a toho HCGčka je málo, ale niekedy to sú proste kanaliky (ktore mozu mat farbu). Ja som tehotna nebola. Pockat na meskanie MS a v druhy den meskania urobit digital vtedy je hcg uz dost vysoke (alebo 3deň). Zbytocne vyhodenie penazi za tieto testy. Dr max palickovy je spolahlivy a nerobi duchov ani po limite.

artemis1234
1. okt 2024

@ullucka dokonca aj tento pepino ukazal v limite toto a bol to kanalik (s farbou🤷🏼‍♀️)

ullucka
autor
2. okt 2024

Tak dnes na druhy deň mi vyšiel iný typ testu takto ale stále sú to není koľajnice tak som si není istá ci som ci nie ale druhá čiarka začala byť už v limite

mata90
2. okt 2024

@ullucka toto už je pekná čiarka, gratulujem🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre