Ahojte baby, vedeli by ste mi poradiť s týmto? Ešte sa mi nestalo, že by som mala na tehu teste druhú čiarku viditelnu najskôr slabo, taká nejaká sedoruzova, alebo ako by som to nazvala a potom po uplynutí doby od čítania testu zbledla na sedu. Ale stále je vidieť... Môže to byť len kanálik? Alebo sa môžeme tešiť?
@bambulienka25 na foto nie je vidieť, skúšala som aj s bleskom, aj bez... Ale normálne ju vidieť.
ja zial tiez nic nevidim :(
@mininka05 nic
Podľa mňa vyzerá pozitívne, tiež som takýto mala 9 dní po ovulácii a teraz som už v 29tt. Skús o dva dni a budeš vedieť, na čom si.
@mininka05 čo je toto za foto preboha? buď testujes skoro, alebo tam nič nie je. Radšej s testovaním počkaj pár dní. Retušovanie testov ta tehotnou nespraví. Buď tam tá ciarka bude viditeľná aj na foto voľným okom, alebo nie. Ja som tu posielala takto viditeľné čiarky a to som si nebola istá výsledkom, nie ešte, aby som fotky upravovala, aby tam nieco bolo vidieť. Omg
@mininka05 vidim
@mininka05 ako si vtedy dopadla?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.