Druhá čiarka verzus kanálik na teste

mininka05
10. apr 2021

Ahojte baby, vedeli by ste mi poradiť s týmto? Ešte sa mi nestalo, že by som mala na tehu teste druhú čiarku viditelnu najskôr slabo, taká nejaká sedoruzova, alebo ako by som to nazvala a potom po uplynutí doby od čítania testu zbledla na sedu. Ale stále je vidieť... Môže to byť len kanálik? Alebo sa môžeme tešiť?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mininka05
autor
10. apr 2021
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mininka05
autor
10. apr 2021

@bambulienka25 na foto nie je vidieť, skúšala som aj s bleskom, aj bez... Ale normálne ju vidieť.

hailey1
10. apr 2021

@mininka05 ja tam vobec nic nevidim

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petamich
10. apr 2021

ja zial tiez nic nevidim :(

mininka05
autor
10. apr 2021

Takto nejako to vyzeralo po cca 25 minútach... Teraz je to niečo slabšie. Foto som náhodne našla tu na jednom fóre. Ospravedlňujem sa za takéto rýchle požičanie.

3petka
10. apr 2021

@mininka05 podľa tohoto nic

ladybug138
10. apr 2021
fliacik
10. apr 2021

Podľa mňa vyzerá pozitívne, tiež som takýto mala 9 dní po ovulácii a teraz som už v 29tt. Skús o dva dni a budeš vedieť, na čom si.

konikkon
11. apr 2021

@mininka05 čo je toto za foto preboha? buď testujes skoro, alebo tam nič nie je. Radšej s testovaním počkaj pár dní. Retušovanie testov ta tehotnou nespraví. Buď tam tá ciarka bude viditeľná aj na foto voľným okom, alebo nie. Ja som tu posielala takto viditeľné čiarky a to som si nebola istá výsledkom, nie ešte, aby som fotky upravovala, aby tam nieco bolo vidieť. Omg

queen_el
11. apr 2021

@mininka05 tieto testy su uplne najhorsie, vzdy sa tvaria “trosku” pozitivne, kanalik je ruzovy, vyhodit a skusit iny-lepsi

mischell333
26. dec 2021

@mininka05 vidim

anonym00000
11. sep 2022

@mininka05 ako si vtedy dopadla?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre