Druhá čiarka pri kraji testu

travelsoul
2. feb 2021

Na teste sa mi objavila druhá čiarka - ale hneď pri kraji. Neviem či je test chybný alebo je to úplne bežné pri testoch. Mala som značku MAYBEBABY. Alebo to znamená graviditu. Viete mi prosím poradiť?

barboritta
2. feb 2021

Toto je negatívny test.

kristina2015
2. feb 2021

Skús iný zrejme chybný

barboritta
2. feb 2021

@travelsoul už ti mešká?Tieto testy nepoznám,ale asi niečo ako pepino z tesca

travelsoul
autor
2. feb 2021

Menštruacia mi má začať až o 4 dni. Problém je v tom že pohlavný styk bol cez ovuláciu a deň pred ním som zabudla užiť hormonálnu antikoncepciu. Asi 2/3 dni po styku mi začali nevoľnosti a hnačka - čo pretrváva do dnes. Tak skúsim ešte o dva dni asi ďalší 🙂

veronikaszabova
2. feb 2021

Test nie je chybny, ale negativny

travelsoul
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barboritta
2. feb 2021

@travelsoul podľa mňa si si to iba rozhádzala.Nemoze ti byť zle dva dni po oplodnení.To bude niečo iné, možno nervy?Neboj sa, tehotná nebudeš

travelsoul
autor
2. feb 2021

@barboritta ďakujem pekne 😊

kristina2015
2. feb 2021

@travelsoul podľa mňa je chybný za mňa je negatívny test snehobiely alebo s kanálikom do šeda. Pre istotu si kúp ešte jeden a pretestuj keďže užívaš lieky .

malinoismum
2. feb 2021

Včera tu bolo to iste... neviem čo je na ňom chybne preboha veď keď je 1 čiarka je jasne NEGATÍVNY.

1natasa1
2. feb 2021

Aj podľa mňa tehotná nie si a tento test je negatívny. Počkaj, či ti menštruácia príde a ak áno, tak budeš pokojnejšia a ak nie, tak až potom rob test. Teraz si zbytočne robila

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre