Na teste sa mi objavila druhá čiarka - ale hneď pri kraji. Neviem či je test chybný alebo je to úplne bežné pri testoch. Mala som značku MAYBEBABY. Alebo to znamená graviditu. Viete mi prosím poradiť?
Skús iný zrejme chybný
@travelsoul už ti mešká?Tieto testy nepoznám,ale asi niečo ako pepino z tesca
Menštruacia mi má začať až o 4 dni. Problém je v tom že pohlavný styk bol cez ovuláciu a deň pred ním som zabudla užiť hormonálnu antikoncepciu. Asi 2/3 dni po styku mi začali nevoľnosti a hnačka - čo pretrváva do dnes. Tak skúsim ešte o dva dni asi ďalší 🙂
Test nie je chybny, ale negativny
@travelsoul podľa mňa si si to iba rozhádzala.Nemoze ti byť zle dva dni po oplodnení.To bude niečo iné, možno nervy?Neboj sa, tehotná nebudeš
@barboritta ďakujem pekne 😊
@travelsoul podľa mňa je chybný za mňa je negatívny test snehobiely alebo s kanálikom do šeda. Pre istotu si kúp ešte jeden a pretestuj keďže užívaš lieky .
Včera tu bolo to iste... neviem čo je na ňom chybne preboha veď keď je 1 čiarka je jasne NEGATÍVNY.
Aj podľa mňa tehotná nie si a tento test je negatívny. Počkaj, či ti menštruácia príde a ak áno, tak budeš pokojnejšia a ak nie, tak až potom rob test. Teraz si zbytočne robila
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Toto je negatívny test.