Druhá čiarka po limite

naty_10
2. feb 2022

Dobrý deň,
Viem že každá žena sme iná,no možno malá rada alebo Vaša skúsenosť mi pomôže.
S manželom sa snažíme o bábätko,viem kedy mám ovuláciu,takže sa “snažíme” 🙂
Pred menštruáciou som mala nejaké príznaky,pocity tak som sa otestovala,no mala som negatívne,len jednu čiarku.Menštruáciu som mala kratšiu alo zvyknem,boli ma stále podbrušku,prsia mám citlivé a črevné problémy (zápchu-čo nemavam).Skúsila som si spraviť test 5 dní po menštruácii,ukázal sa mi po 5 minútach negatívny ale po dvoch hodinách keď som ho išla dať do koša som tam mala čiarku,slabšiu ale bola.Keďže viem,že výsledok by sa nemal po limite odčítať,chcela by som vedieť vaše skúsenosti/rady.
Žiadny iný test mi to predtým nespravil,vždy bol aj po 24hodinach negatívny.

naty_10
autor
2. feb 2022

… navyše mám viac akné na tvári,špinavšiu pleť.. 🤷‍♀️

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
naty_10
autor
2. feb 2022

@lubka261 ďakujem za tvoju skúsenosť 🙂

elisse247
2. feb 2022

@naty_10 kamarátka si takto robila test, ráno spravila bol negatívny išla do práce, prišla z práce po ôsmych hodinách pozrela do koša a všimla si že je tam aj druhá čiarka taká slabá a teraz majú Matiasa. 🙂

sense
2. feb 2022

Ta čiarka nie je ani úplne, čiže test by som považovala za neplatný. Počkaj zo 2-3dni a uvidíš, to by už vyšla pekná čiarka v limite. Držím palce

elizita
2. feb 2022

@naty_10 nechcem ti davat plane nadeje.. ale poznam viac pripadov, ked mali baby menzes este aj 3x a uz boli tehu...

petamich
2. feb 2022

test je podla mna negativny, ci si tehotna to neviem - skusila by som zopakovat o 2-3 dni, za mna pribehy "normalne mala menstruaciu" su vynimka a nie pravidlo aj ked tu na MK je zvlastna koncentracia zahadnych tehotenstiev, v mojom okoli sa to teda nikomu nestalo a nie ani nikoho takeho nepoznam 🤷‍♀️

drzim paste 🙂

naty_10
autor
2. feb 2022

Ďakujem veľmi pekne za všetky Vaše rady a skúsenosti ! Mám každopádne v pláne spraviť si další test 🙂 tak si držme palce 🙂

im709vf
2. feb 2022

@naty_10 mam takú istú skúsenosť. Test po uplynutí limitu pozitivny, aj som bola tehotna 🙂

pininka1
2. feb 2022

Aj mne pri prvom ukazal az po limite a bola som tehotna. Ale urcite by som si spravila este iny test.

alofinka
2. feb 2022

mne sa stalo raz že som tam mala dve čiarky a nebola som tehotná

naty_10
autor
2. feb 2022

@alofinka to je zaujímavé,to som ešte nepočula 🤷‍♀️

alofinka
2. feb 2022

@naty_10 ale myslím že to bolo po limite

mer12
2. feb 2022

@naty_10 nechcem ti brať nádeje, ale na týchto testoch sa bežne po limite ukáže druhá čiarka a táto tvoja ani nie je celá,skús o pár dní každopádne iný test, nie taký s modrým farbivom

naty_10
autor
2. feb 2022

@mer12 je celá len navrchu je slabšia,zle to vidno na fotke,ale ako aj ty tvrdíš skúsim iný,nebudem zatiaľ robiť nádeje. Ďakujem za radu 🙂

nika12323
2. feb 2022

Môžeš byt kľudne tehotná ale aj nemusíš , odporúčam tiež spraviť další test tak o 2 dni 🙂) drzim palce

simik411
4. feb 2022

@naty_10 no čo robila si ďalší? Sú dve či

naty_10
autor
4. feb 2022

@simik411 áno,bohužiaľ negatívne,ale nevadí budeme skúšať ďalej,momentálne sa snažíme nejaký 3-4 mesiace,takže nevadí,ako hovorí jedna známa “ Na dobré sa dlho čaká” 🙂

simik411
4. feb 2022

@naty_10 no to nie je ozaj dlho. My sme čakali 2r 😉

naty_10
autor
4. feb 2022

@simik411 tak to Vás obdivujem,a zároveň sa úprimne teším,že sa Vám to podarilo 🙂

simik411
4. feb 2022

@naty_10 nemáš čo obdivovať, niekto čaká aj 3, 5,8r a je tu takých ozaj dosť. A nepodarilo sa nám prirodzene.. množstvo vysetreni, dr a nakoniec ivf ale je jedno ako je postup a cesta dôležity je výsledok 😜

naty_10
autor
5. feb 2022

@simik411 prosím ta pre info,čo znamená “ ivf “ ? Ešte som to nepočula,ďakujem.

simik411
6. feb 2022

@naty_10 😃😃milé. Ivf=in vitro fertilizacia, vnútorné oplodnenie /umelé oplodnenie 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre