Dobrý deň,
Viem že každá žena sme iná,no možno malá rada alebo Vaša skúsenosť mi pomôže.
S manželom sa snažíme o bábätko,viem kedy mám ovuláciu,takže sa “snažíme” 🙂
Pred menštruáciou som mala nejaké príznaky,pocity tak som sa otestovala,no mala som negatívne,len jednu čiarku.Menštruáciu som mala kratšiu alo zvyknem,boli ma stále podbrušku,prsia mám citlivé a črevné problémy (zápchu-čo nemavam).Skúsila som si spraviť test 5 dní po menštruácii,ukázal sa mi po 5 minútach negatívny ale po dvoch hodinách keď som ho išla dať do koša som tam mala čiarku,slabšiu ale bola.Keďže viem,že výsledok by sa nemal po limite odčítať,chcela by som vedieť vaše skúsenosti/rady.
Žiadny iný test mi to predtým nespravil,vždy bol aj po 24hodinach negatívny.
Ta čiarka nie je ani úplne, čiže test by som považovala za neplatný. Počkaj zo 2-3dni a uvidíš, to by už vyšla pekná čiarka v limite. Držím palce
test je podla mna negativny, ci si tehotna to neviem - skusila by som zopakovat o 2-3 dni, za mna pribehy "normalne mala menstruaciu" su vynimka a nie pravidlo aj ked tu na MK je zvlastna koncentracia zahadnych tehotenstiev, v mojom okoli sa to teda nikomu nestalo a nie ani nikoho takeho nepoznam 🤷♀️
drzim paste 🙂
Ďakujem veľmi pekne za všetky Vaše rady a skúsenosti ! Mám každopádne v pláne spraviť si další test 🙂 tak si držme palce 🙂
Aj mne pri prvom ukazal az po limite a bola som tehotna. Ale urcite by som si spravila este iny test.
mne sa stalo raz že som tam mala dve čiarky a nebola som tehotná
Môžeš byt kľudne tehotná ale aj nemusíš , odporúčam tiež spraviť další test tak o 2 dni 🙂) drzim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
… navyše mám viac akné na tvári,špinavšiu pleť.. 🤷♀️