Druhá čiarka na teste po vyše hodine

strasko
13. sep 2012

Ahojte, mám taký problém .. Posledná menštruácia mi prišla o dva dni skôr, normálne trvanie aj intenzita. 16. deň cyklu u mňa začalo špinenie, ktoré trvalo asi týždeň (pravdepodobné ovulačné - názor odborníka), dnes mi mešká MS piaty deň, robila som si ráno test a vyšiel mi negatívny ale teraz som sa ešte raz pozrela (po hodine a pol) a vidím tam druhú čiarku takú veľmi slabú. Znamená to teda, že je pozitívny?

Každý pohlavný styk mám chránený, používame prezervatív, tak by nemalo z čoho...

Ano, je to tam napísané, že po 30 min už by sa to nemalo odčítavať, len som čítala že aj po 25 min keď sa ukáže, može byť pravdivý a že aj slabá čiarka je čiarka.. som strašne nervózna a chystám sa na ďalší ale nechcem robiť v jeden deň, keby náhodou. Ale po hodine a pol?

Stále ten jeden pozorujem, nemožem ho vyhodiť
A teraz pozerám, druhá čiarka nikde.. Možno už len hľadám všetko možné len aby som zistila, čo sa deje, že ešte stále neprišla

eliska3
13. sep 2012

na piaty deň meškania MS by už musel byť s dvoma čiarkami 🙂

bodka13
13. sep 2012

@strasko urob si test inej značky ,alebo aj tej istej ...na výsledok čakaj koľko píšu v návode....po 30 minútach to nie je pravdivý výsledok ....alebo navštív gynekológa 😉

strasko
autor
13. sep 2012

@bodka13 .. mám kúpený ale chcem počkať ešte deň dva .. na krabičke je napísané, že citlivý je 25mlU/ml .. málo, či stačí?
touto značkou som už testovala a vždy v pohode

katkas1
13. sep 2012

kup si rapid clear ten ma citlivost 10 a ak si tehotna tak ti to urcite ukaze

nicky07
13. sep 2012

@strasko Ahoj. no presne takto to bolo s mojou svagrinou. Ona si tiež robila test a vysledok jej vyšiel negatívny. Bola z toho dosť sklamaná že sa nepodarilo. jej partnerovi to však po čase nedalo a šiel teda ešte raz pozrieť na ten test - určite to bola dlhšia doba a mala tam aj tú druhú čiaročku. Na to navštívili gynekológa a samozrejme že je tehotenstvo potvrdil a dnes má krásnu 4mesačnu dcérku. takže osobne si myslím že aj ked ukáže až po uplynutí doby druhú čiarku tak je výsledok pozitívny určite. reaguje to predsa na hladinu hormónov tvorených placentou a tú teda bežne v organizme nemáme... A čo sa týka toho , že nemáš z čoho byť tehotná... :D no ja som si to tiež hovorila, poviem ti úprimne doterz netuším ako sa to mohlo stať, lebo som si bola istá že na milion percent nehrozí no a dnes mám z tej mojej istoty 2 týždnoveho krpca v postielke... Dnes sa už asi neda veriť ničomu- ani samej sebe :D

tynamartina
13. sep 2012

@strasko sprav si mamtest 10

gubcikova
13. sep 2012

@katkas1 mne rapid clear neukázal a bola som v 7tt a skúšala som ich 5

skúsila by som mamatest

zaza218
13. sep 2012

Urob si druhy test, na to ze pouzivate ochranu sa radsej nespoliehaj.Pred siestimi mesiacmi som porodila druheho syna, takze sme sa chranili ako sa len dalo a tento tyzden som zistila,ze som tehotna.uz neverim ani na ochrany

bodka13
13. sep 2012

@strasko ja som používala vždy iba testy Rapi Clear citlivosť 10 mIU/ml ( http://www.rapiclear.sk/tehotenske-testy/tehote... ) ...použiť sa môže na 5 deň od oplodnenia 😉

anavila
13. sep 2012

@strasko
@zaza218
@nicky07 nestrašte ma, chlapa pošlem spať doobývačke a vybavené!!!! 😀 😀 😀 😀 dufam, že tie spermie ku odtial nepridu 😀 😀 😀

katkasofi
13. sep 2012

@strasko no podla mna mozes...ale ked ste sa chranili?? moze to byt aj dáka zmena hormonov. a nemas bolesti v podbrusku? výtok? ja rapid clearu neverim!!! kup si clearblue digital, ten Ti ukáže nabeton! vela stastia. 😉

nicky07
13. sep 2012

@strasko no ja som mala tehot.test za 8eur aj za 1euro a každý jeden čo som si kedy kupila a urobila mi vyšiel pozitivny,,, mám pocit akoby pre mna predavali už rovno predtlačené s dvoma ciarkami... :D ja ked si spominam tak v ten mesiac to bolo možno 2x a prisaham že nie som si vedoma že by som mohla otehotniet. keby bolo len minimum podozrenia tak užijem nudzovu antokoncepciu po... ale podozrenie nebolo až kym nebol tehot test pozitivny... bohužial su baby ktoré musia roky snažilkovať kým sa zadarí a sú baby ktoré otehotneju aj ked chlap spi vedla v izbe a donesie ti len oprať trenirky :D ja patrim k tej druhej skupine a mám pocit že naozaj u mňa by zlyhala asi aj sterilizácia :(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre