Druhá čiarka na teste len oproti svetlu

slavka1981
20. júl 2012

Ahojte, ak mi vidno na teste druhú čiarku, ale len oproti svetlu, inak nie, môžem byť tehotná? Je dosť výrazná. Pozerala som aj na nepoužitý test či to nie je len samotný papierik ale v nepoužitom ju nebolo vidno. Mohla by som byť tak v 4tt. Máte s týmto skúsenosti? Nechcem si robiť plané nádeje 😉 Menzes som mala v termíne, teraz som po. Počula som o prípadoch kedy aj v tehotenstve býva na začiatku menzes. Budem vďačná za Vaše skúsenosti 😉

erikasadek
20. júl 2012

@slavka1981 no asi skor nie slavka aked mas pochybnosti urob si druhy test ak by si bola v takzavanom 4 tyzdni tak mi ver tvoj test by bol okamzite pozitivny a velmi vyrazne ... 😉 🙂
po druhe mala si menzes takze druha vec preco asi je tvoj test negativny a oproti svetlu je logicke ze mas ciarocku..... kedze je tam predkreslena + 😉

slavka1981
autor
20. júl 2012

No veď preto som pozerala aj na nepoužitý a tam to nebolo predkreslene 😒
@erikasadek

erikasadek
20. júl 2012

@slavka1981 kady test ma predkreslany + len to velmi nevidno. ale ak by si bola v tyzdni tak by bol v par sekundach pozitivny. chapeme sa..; a plne modry ruzovy akolkovek farba proste to by bola rychlovka .. 😉
takze zopakuj si test pokial nie je nic tak vies ze nie si.. 😉

evakva
20. júl 2012

@slavka1981 Skus mamatest a ak tam budu //, tak si tehu. Ten je najlepsi

lenu_lienka
20. júl 2012

ahoj slavka, ja som mala v 4tt na teste slabulilinku ciarocku (na lepšom svetle tošku viditelnu), a o cca 4 dni na to tam uz bola syto ruzová... tak teoreticky by si mohla byt... je tu uz zalozena podobna tema: https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/slaba-druha-ciarka-na-tehotenskom-teste/ možno tam nájdeš odpveď 😵

gubcikova
20. júl 2012

ja ked si pamätám som si robila jeden test a bola čiarka vidno,len na svetle v tieni nie.tak som test vyhodila,že tehotná niesom.o týždeň som si robila test a bol neg.potom znovu a bol neg.a zrazu bol pozitívny a ja som bola tehotná už V 7tt takže ked som si robila ten test tak som mohla byť tak v 3tt

slavka1981
autor
20. júl 2012

Ďakujem baby za postrehy. Budem ešte testovať o 4 dni tak uvidím, som nedočkavááá 🙂

dejka77
20. júl 2012

@slavka1981 Vyskusaj digitalny test, podla mna je napresnejsi v porovnani s ostatnymi.

erikasadek
20. júl 2012

baby ja neviem co mate za testy na slovensku ze v 4 tyzdni tehotenstva vam ukazuju slabe ciarocky!!!!
kriste tu i test hned zmodrel ani nie za 3 sec... v 3 tyzdni , silny pocet hormonov.... tkaze nechapem ako vam funguju tie slovenske.; 😅
@dejka77
digitalny tiez pozor mne ukazal dvakrt ze som v 2 tyzdni tehotenstva napriek tomu ze som nebola, clear blue... 😀 😀

kubkatka
20. júl 2012

ja som si vzdy robila test az po vynechanej menzes+tyzden, kedy som mala istotu (pri mojom pravidelne pravidelnom cykle), ze uz sa asi nieco deje, a vzdy som mala tu druhu ciarku velmi vyraznu, vlastne rovnako vyraznu ako ta prva ciarka, takze nebolo pochybnosti a mala som asi ten najlacnejsi test na trhu. citam tu vela takychto otazok a som z toho prekvapena, viem, ze kazda sme ina, ale aj tak som zmatena. odporucam pockat nejaky cas a opat urobit test, ta ciarka musi byt vyrazna.

dejka77
20. júl 2012

@erikasadek Mna zatial nesklamal 🙂 , aj ked mala som priznaky a bolo jasne, ze som tehotna. Len to trebalo potvrdit. Ten ciarkovy by som nekupovala, digitalny sa mi zda proste presnejsi.

melanka21
22. júl 2012

@erikasadek musim nesuhlasit. ja som do 4 mesiaca mala ms, a taktiez mi test ukazoval ciarocku len slabulinku. a takto je to aj teraz, test mi ukazuje slabulinko ale predsa som mala ms 9 dni, zalezi to od zeny. kazde telo je ine, poznam vela zien ktore krvacali pocas tehotenstva.

erikasadek
22. júl 2012

@melanka21 mozes nesuhlasit jaosobne vokoli nepoznam nikoho komu by ukazoval test taketo vychylky preto pisem co mate na slovensku za testy... 😉
@dejka77 ja som mal advkarat priznaky ako oci, a test digitalny ukazal 2 tyzdne tehotenstva druhy krat dokonca 3 tyzdne ale tehotna som neboal od vtedy im neverim.. 😉

melanka21
22. júl 2012

@erikasadek ja som si pri prvom test nerobila vobec skor, len som uz v 4 mesiaci zistila ze som tehotnaa do toho 4 mesiaca som normalne krvacala 🙂 a az potom ked som test spravila tak tam bola slaba ciarocka druha, pritom som bola uz v 4 mesiaci asi to nieje len o testoch 🙂

erikasadek
23. júl 2012

@melanka21 nie asi patris ku vynimka ktorych je velmi malo.. 😉

babika1923
23. júl 2012

Ahojte aj ja som si už robila test ale druhu čiarku bolo vidno len oproti svetlu. MS mám dostať vo štvrtok tak si ešte počkám. Ale asi už mám aj príznaky ( bolesť prsníkov, občasné krče v podbrušku, ranné nevolnosti ). Čo myslíte može to byť tehu ? 😒

melanka21
23. júl 2012

@babika1923 no ja tiez vidim druhu ciarocku uz 3 tyzden a aj napriek tomu som ms mala, ale v stredu budem vediet na com som, tak len cakaj a skusaj sa testovat, druha ciarocka by mala silniet podla hcg v moci 🙂

zvolsiinylogin
23. júl 2012

mne ciarocku prave visdno lepsie v tieni, na slnku je iba trochulinku, skoro neviditelna...mala som aj take , ze som mala menzes( zle to dopadlo) a po menzese za necele dva tyzdne boli kolajnice...teraz akurat tiez rozhodujem, ci este testovat, lebo ako som pisala, v tieni vychadza aka taka ciarka a na svetle vobec.. a vecer mi vysla viac negativ...mali ste niekto daketo daco?

zvolsiinylogin
24. júl 2012

@dejka77 mne sa zdaju lepsie pruzkove, lebo su 10 - tkove, a digi je 25 - tkovy...ci poznas aj digi 10 - tkovy? aka je to znacka?

dejka77
24. júl 2012

@zvolsiinylogin Clear blue. A neviem co znamena 10-tkovy a 25-tkovy 🙂

zvolsiinylogin
24. júl 2012

@dejka77 myslela som, ze desiatkovy zachytava 10 mmU, ml na nieco, a 25 -tkovy az vyssie hodnoty, nad 25 mmU HCG...takze 10 - tkovy je citlivejsi 😉

dejka77
24. júl 2012

@zvolsiinylogin Aha, no v tomto sa ja nevyznam. Ked som si robila testy tak som vedela, ze som tehotna, bolo to jasne podla priznakov a aj tak mi to ukazalo. Ale ked ma niekto rozne vysledky a ani podla priznakov to nie je iste tak chapem, ze potom uz nevie na com je a hlada ten najlepsi test.

dejka77
24. júl 2012

@babika1923 Ak tieto priznaky normalne nemas tak je dost pravdepodobne, ze tehotna si. Ja som to trebars tusila ked ma boleli prsia viac ako tyzden (inac ma boleli vzdy pred menstruaciou, ale max.tyzden). No a ked mi zrazu jedno rano bolo totalne zle a nebola som schopna ani zjest ranajky lebo som sa bala, ze sa pozvraciam tak to uz bolo jasne. Mne sice byva dost casto zle, ale to suvisi s tym ked malo jem, resp. som aspon 3hod. bez jedla, ale toto bolo nieco uplne ine. Vtedy mi bolo strasne zle a nemohla som cely den poriadne jest. Kupila som test a samozrejme, ze mi ukazal, ze som v tom 🙂 .

slavka1981
autor
30. júl 2012

@babika1923 ahoj, ako to s Tebou vyzerá? Si tehu? Ja nakoniec zatiaľ nie, čiarka proti svetlu nezosilnela ani o 4 dni. Ale skúšame ďalej 🙂

klaudia001
8. aug 2012

ahoj dievčatá, po kolkých dnoch si robíte testy ked vám mešká menzes ?

slavka1981
autor
8. aug 2012

@klaudia001 Ahoj, no ja si chcem spraviť asi tak 3 dni ak mi bude meškať, mám dostať zajtra, tak dúfam, že nepríde 😉 Tebe už mešká?

klaudia001
8. aug 2012

hej 4 dni meška

slavka1981
autor
8. aug 2012

@klaudia001 no ja by som už na Tvojom mieste testovala, už by som nevydržala. 🙂 Aj máš dajaké príznaky?

klaudia001
8. aug 2012

nemám akurát mi je tuším druhý den zle, ja neviem tak inak a nemožem vypit kávu, ale to iba druhý den, strašne si chcem upit, ale nedá sa, a bolí mna brucho, no neviem , skorej to vyzerá jako keby na mna išla chripka 🙂

slavka1981
autor
8. aug 2012

@klaudia001 hej, to myslím môže byť keď sa cítiš akoby si mala byť chorá. Keď budeš testovať tak daj vedieť výsledok 😉 som zvedavá.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre