Druhá čiarka na teste až na ďalší deň

matka977
27. máj 2024

Ahojte, včera večer som si robila tehotenský test, vyšiel mi negatívne. Avšak dneska som ho šla vyhodiť a všimla som si, že druha čiarka je aká si iná viď foto. Stretli ste sa s niečím podobným niekedy? Myslite, že to môže byť aj chyba testu?

matka977
autor
27. máj 2024

@matka977 nikdy predtým mi takto tento test neukázal ani po zaschnutí

colsami
27. máj 2024

Ten napusteny papierik na vzduchu pri vysychani uz moze reagovat hocjak, presne preto je uplne irelevantne posudzovat test den po ocikani. 🙂 Nemusi to byt ziadna chyba testy, je proste uz pouzity a znehodnoteny.

Tiez nerozumiem tomu ponechavaniu testov, vzdy ked som robila test, vysledok si pozrela v limite a potom ho vyhodila.
A test je najlepsie robit z ranneho nocu, nie vecer.

janickacrazy
27. máj 2024

@matka977 podľa mňa je stále negatívny, nič nové, ja mám odložené svoje pozitívne testy a stále sú pozitívne aj po x rokoch

guudy
27. máj 2024

@matka977 je to len kanalik. Preto pisu v navode(!), ze po limite je akykolvek vysledok neplatny. Takze je uplne jedno, co na tom teste nie/je. Nabuduce ho vyhod hned ako uplynie limit a mas po starostiach.

zabka79
27. máj 2024

@matka977 ano stretla a mam doma syna 😁 test negativny a na druhy den bol slabunky pasik a bola som tehotna. Ano vsetci.mi vraveli ze si to namyslam

domka222
27. máj 2024

@matka977 ako píšu vyššie. Je to len kanálik. Keby si bola tehotná, tak presne v tom mieste by bolo sfarbenie do ružova. Tento je negatívny aj po zaschnutí

butterflyeffect
27. máj 2024

@matka977 je negativny, ak by bol pozitivny ta ciarka by bola ťavsia a okolie svetlejsie, na tom teste je to naopak. aky je to typ testu? Nie nahodou action?

matka977
autor
27. máj 2024

@butterflyeffect ano je z acttionu, ja viem že bol negatívny len sa mi nestalo aby sa takto pásik vyznačil do biela.

butterflyeffect
27. máj 2024

@matka977 asi chybny test, ja som pri skorom testovani mala na action takto najskor nic, potom duch, potom uz kolaje… ak mas viac tak skus pripadne iny test.

hhrdza
24. aug 2024

@butterflyeffect jej, takúto čiarku mám ja 5dni pred plánovanou menštruáciou, na druhý deň som opakovala a tiež slabunka ciarka....test tiež z action . Takže uzt máš bruško? ☺️

butterflyeffect
24. aug 2024

@hhrdza moja ciarka ma uz kopka 🤪❤️

hhrdza
12. sep 2024

@butterflyeffect jej gratulujem 🩷😍 ja som už túto malú čiarku videla predvčerom na ultrazvuku 🙏☺️

rosmyn
Dnes o 13:36

som alebo nie

rosmyn
Dnes o 14:00

odpuste mi

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre