Druhá čiarka na tehotenskom teste je biela

janaplt
15. jan 2013

Ahojte, neplanujeme babatko, no mam "priznaky", ktore som tu citala. Vcera som si robila tehotensky test. Vysiel negativne. Dnes som sa pozrela na ten test znova. Kontrolna ciarka je jasne-tmavo cervena. Lenze v okoli, kde ma byt druha ciarka, je to tam nejake naružovelé a v strede biela čiarka 😀 to uz čo je toto? 😀
Dufam ze ste ma pochopili :D cize nevidim tu druhu ciarku ruzovu, ale bielu 😀
test je rapiclear kazeta

janaplt
autor
15. jan 2013

a este pre doplnenie, menzes mam dostat kazdym dnom

jana21
15. jan 2013

No, tak podľa mňa si treba urobiť druhý test, skús inú značku, a nedívaj sa naň na druhý deň, lebo odčítať výsledok ma zymsel len do 5 minút.

jaruska8
15. jan 2013

@janaplt Falošne pozitívne sú, keď je čiarka sivá... Ja by som každopádne test opakovala, naj z ranného moču. 😉

piacere
15. jan 2013

@janaplt rapiclear je drahý šmejd, nabudúce ho nekupuj a nedaj sa v lekárni presvedčiť 🙂 lekárnici ho radi ponúkajú, lebo na ňom majú najlepšiu maržu....

Ak je čiarka "biela, sivá", pravdepodobne len presvitá kanálik, kde by testovacia čiarka mala byť 🙂

janaplt
autor
15. jan 2013

@jana21
@jaruska8 Dakujem vam kočky 😉 skusim testnut na konci tyzdna ak mrcha medzitym nedorazi

janaplt
autor
15. jan 2013

@piacere Dakujem 🙂 asi to bude ten kanalik presvitat 🙂

katy1979
15. jan 2013

@janaplt ja ak som si robila tento test a bolo to takto naruzovele az som si myslela ze si namyslam vzdy to znamenalo u mna tehu. Pockaj par dni a ak nepride mrcha tak testni znova. Popr. ak ti to neda tak rano z ranneho mocu

janaplt
autor
15. jan 2013

@katy1979 dakujem za odpoved. Ale to ti asi hned ukazalo, nie? ja som ten test robila vcera a bol snehobiely, len kontrolna ciarka tam bola. a dnes reku idem ho vyhodit a pozeram nanho a zdal sa mi trosku naruzovely cely, lebo ta BIELA ciarka tam svietila, skoda ze sa mi to neda odfotit, supla by som to sem 😀 to som este nevidela taketo nieco. Skusim testnut ak nepride mrcha, aj inym testom, kočky si tu dost chvalia ten mamatest, tak skusim ten. Dakujem 🙂

katy1979
15. jan 2013

@janaplt tak to keby som si pamatala. Mam pocit ze prvom to tiez ukazalo az po limite. Teda ked ten test vyschol.
Len ak to teraz dobre chapem. Tak cela plocha bola akoby naruzovela a tam kde mala byt ciarka je to biele? Lebo ak ano tak to tieto testy zvyknu robit a je to negativne.

janaplt
autor
15. jan 2013

@katy1979 jasne, sak cas ukaze 🙂 dakujem

zuzulica
15. jan 2013

@janaplt Ahoj, to sa počíta len to čo ti ukáže po predpísanom čase, potom už to oxiduje, rozkladá sa a včeličo možné, toho čo ti ukazuje na druhý deň si nevšímaj, počkaj a prípadne sprav neskôr nový.

amadora
15. jan 2013

@janaplt keď sme sa snažili o druhé dieťatko tak som si robila prvý test a vyšiel netagívny. zahodila som ho do koša. asi o 10 minút mi to nedalo, neviem prečo, vytiahla som ho a už tam bolo také ako ty píšeš, náznak na druhú čiarku. skúsila som o pár dní znova a už tam tá čiarka pekne bola, tehotná som bola 🙂

janaplt
autor
15. jan 2013

@zuzulica
@amadora Ďakujem vam kočky, uvidim ako to teda so mnou je. Dam tomu cas, ci pride mrcha. ak do konca tyzdna nepride, testujem. 🙂

janaplt
autor
22. jan 2013

Kocky idem vam zvestovat co mam noveho - nenoveho 😀 V piatok vecer som si robila test no bol negativny 🙂 a MS este stale nikde 😀 zaujimave 😀

janaplt
autor
27. jan 2013

Dnes som robila dalsi, mamatest a aj ten je negativny.. takze tehu asi niesom 🙂

janaplt
autor
27. jan 2013

Ale potom mi tam vyskocil duch... tak uz som z toho uplne paf 😀 😀 😀

nnika017
23. mar 2016

Baby ja som si robila vcera aj dnes test vcerajsi mi visiel naznak druha ciarka ako duch a zmyzla tak som si spravila dnes a ta ciarka druha je biela a trosicku ruzovy odtien chyta co si myslite o tom rada by som to odfotila ale cez fotak to nieje videt.poradte kedy si mam spravit este test?

142230919213
24. mar 2016

@nnika017 no ja mam ten isty problem druha ciarka biela, Nechapem :/

nnika017
24. mar 2016

@142230919213 no ale moja uz aj chyta farbu bledo ruzovu ale stale slabulinka

domculik
24. mar 2016

@janaplt no mne vysiel test negativny 3 tyzdne po oplodneni...... 😕

nnika017
25. mar 2016

@142230919213 a kedy si si robila testik?

142230919213
25. mar 2016

@nnika017 vcera, vysla jedna ruzova a jedna biela, dnes rano druhy a iba jedna ruzova.Mrcha meska 8 dni :/

nnika017
25. mar 2016

@142230919213 pekne mne uz 17dni a priznaky sa stupnuju a ciarka slaba ale zajtra si spravim rano testik uz mi prestala aj kava chutit

142230919213
26. mar 2016

@nnika017 tak to mame opacny problem :D Já som tri mesiace po druhom cisarskom, to by bol asi pruser, ked uz pri prvom boli komplikacie. Já vsak dojcim, takze si myslim, ze to bude mat a suvis s tym. Aj keď potom nechápem mrchu v januari a februári :/

nnika017
26. mar 2016

@142230919213 moze byt aj to ze to stoho ze dojcis..no tak to ani ja nechapem.ti uz mas babo.aj ja tak tuzim tiez mat dufam ze sa mi uz podari po 9mesiacou snazenia

donaa21
30. mar 2016

Dobry den s priatelom sa snazime o babatko.robila som si test a vidim tam tu druhu taku slabu ciarku a neviem ci som alebo nesom tehotna.

nnika017
30. mar 2016

@donaa21 skus odfotit dasa ti?

donaa21
30. mar 2016
donaa21
30. mar 2016
zuzankaa88
30. mar 2016

Na tom poslednom vidiet pekne druhu ciarku.....urob si dalsi test o dva dni ci bude vyraznejsia. Vyzera to nadejne 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre