Ahojte baby,
chcem sa iba poradiť, MS mám dostať v piatok, už cca týždeň ma tak bodavo bolí podbruško, občas ako keby ma ťahala maternica, mám ružovkastý výtok, zvýšenú teplotu, ale nič strašné max 37,4, občas návaly horúčavy a ako to nazval môj priateľ ,,sklené oči”. Okrem toho nič. Najskôr som si myslela, či to nemôže byť nejaký zápal, ale potom mi mamina vnukla myšlienku, či náhodou nemôžem byť tehotná. O bábätko sa nesnažíme, ale keby som bola tehotná, potešili by sme sa. Včera poobede som si spravila prvý test a mala som pocit, že tam vidím veľmi slabý tieň druhej, až mi skoro oči vypadli. Dnes som si teda ráno spravila druhý. Toto je výsledok. Druhá čiarka je slabá, myslíte, že to je pozitívny výsledok alebo len nejaká chyba testu? Ďakujem pekne.
@monka105 pozitívny 🍀👍
Tiež sa mi tam zdá nejaká jemnučká čiarka, ale skúsila by som znova spraviť neskôr, budem drzat palce 🤞
Tiez som raz mala takuto slabucku ciarku... No a ta ciarka teraz beha po dome a nechce spat 😃🤞
@24mirka prosím vidíte tam niečo ?
@angelika123455 mne sa zdá, že by to tam mohlo byť..ešte vydržte par dni..
@24mirka ďakujem každý z môjho okolia hovorí že tam vidia tu druhu 7 rokov sa snažíme asi sa od radosti rozplacem ❤️❤️
@angelika123455 veľmi Vám držím palce...v tom 2021 to nevyšlo? Prišlo mi to tam úplne jasne..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja si myslím že v piatok na deň MS bude čiarka ako hrom. Gratulujem maminka 🙂