Druhá čiarka je slabšia, ale je tam

toncsika
14. nov 2022

Ahojte 🙂 včera mi skončila ms, bola oveľa slabšia ako zvykla byť a bez bolestná, čo sa čudujem lebo inokedy prvý a druhý deň je hrozný. 🤦‍♀️
Pár mesiacov sa snažíme o bábätko, ale zatiaľ nič... Kamoška mi odporúčala alchemilku, že vraj jej pomohol čajík. Kúpila som aj ja aby som vyskušala, ale hovorím pred tým si urobím radšej test. Lenže som zabudla na test 😅 umyla som riad, urobila som si ten čajík a až potom som si spomenula na test, o nejakú pol hodinu neskôr. A videla som // 🤔 druhá čiarka je slabšia ale je tam, je to možné že hneď po ms mám pozitívný test?

janai1
14. nov 2022

@toncsika čítala si návod?
"po 10 minútach už výsledok v žiadnom prípade neodčítavajte, nie je možné ho považovať za preukázateľne"

veselo_neveselo
14. nov 2022

Toto nie je pozitivny test. Takze asi najlepsie je sa za par dni otestovat zas.

simona_11
14. nov 2022

Určite si urob ďalší test a najlepšie z ranného moču. ... Ak si mala slabú ms tak to kľudne tá ms nemusela byť. Ale napr. Uhniezdovanie vajíčka. Každopádne test na obrázku je negatívny ale držím veľmi palce nech sa vám bábo čim skvor podarí ❤️. .. a prosím daj vedieť čo ukázal ďalší test

sabca_m3
14. nov 2022

@toncsika veruze ja som takto bola , sla som do obchodu lebo som sa pozabudla na test a do 3 m som mala menzes slaby a 3dnovy ale zas nie uplne slabulinky, takze som nebrala do uvahy zeby som bola tehotná a keď som sa po 2 hod vratila z obchodu ma skoro je*lo o zachod🤣 a ciarka tak isto veeelmi slaba a uz mi tu beha 2+ rocne dieťa 🤣

toncsika
autor
14. nov 2022

@janai1 áno, samozrejme som čítala, ale na tejto stránke som čítala aj také diskusie kde presne takéto prípady boli, len neskôr si všimli // a fakt boli v tom 🙂

toncsika
autor
14. nov 2022

@simona_11 samozrejme urobím ráno a dám vedieť 🙂

kika601211
14. nov 2022

@toncsika Moja prvá čiarka bola podobná 😊 tak držím palce a daj vedieť 🙂🙂

toncsika
autor
14. nov 2022

@sabca_m3 jeeej ❤️ takže je tam maličká šanca, ďakujem pekne že si napísala tvoj príbeh, potešila si ma 🙂 zajtra ráno si urobím ďalší test a uvidím 🙂

sabca_m3
14. nov 2022

@toncsika ak sa snažíte tak držím palce 🙂 ja som takyto este slabší test mala uz 5 dni predtým ako mala dôjsť menštruácia, potom to uz len silnelo 🙂

toncsika
autor
14. nov 2022

@sabca_m3 ďakujeme pekne 😊

mia_von_prag
14. nov 2022

Podľa mňa je pozitívny. Ja som mala aj slabšiu čiarku a tehotná som bola. Držím palce ráno🤞

adeladulova
14. nov 2022

Aj ja som tak mala, nie hneď, ale neskor som odcitala z testu ( po 15hod v praci) ze som tehu. Mam 3r syna 🦧

toncsika
autor
14. nov 2022

@mia_von_prag ráno sa uvidí ale ďakujem veľmi pekne 🙂

toncsika
autor
14. nov 2022

@adeladulova tak trošku neskoršie si odčítala ako ja :D a potom kedy si urobila ďalší test? mala si už hneď pozitívny výsledok?

ankare
14. nov 2022

@toncsika držíme palce!

veronika3110
15. nov 2022

je to mamatest? v poslednej dobe píšu baby, že nie je veľmi spoľahlivý

gabca295
15. nov 2022

@toncsika tak ako? Aký bol dnešný test. Inej značky?🍀

toncsika
autor
15. nov 2022

Teda test som urobila ale žiaľ bol negatívny :(

toncsika
autor
15. nov 2022

@veronika3110 áno bol to mamatest

toncsika
autor
15. nov 2022

@gabca295 ta istá značka bola ale negatívna 🤷‍♀️ nevadí no, dúfam nabudúce sa podarí 🙂

jankadg
21. nov 2022

Sme v 3 týždni kontrolu máme 28.11 z krvy mi vyšlo že mám pozitívne hodnoty

gabca295
21. nov 2022

@toncsika tak ako to dopadlo?

toncsika
autor
21. nov 2022

@gabca295 žiaľ nič :( na druhý deň som mala negatívny test, dneska ráno som urobila tak tiež, ale tak tiež som mala negatívny výsledok 🤷‍♀️

gabca295
21. nov 2022

@toncsika fu to ty už 5 dní mešká nie?

toncsika
autor
21. nov 2022

@gabca295 niee, už som mala ms tento mesiac

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre