Ahojte 🙂 včera mi skončila ms, bola oveľa slabšia ako zvykla byť a bez bolestná, čo sa čudujem lebo inokedy prvý a druhý deň je hrozný. 🤦♀️
Pár mesiacov sa snažíme o bábätko, ale zatiaľ nič... Kamoška mi odporúčala alchemilku, že vraj jej pomohol čajík. Kúpila som aj ja aby som vyskušala, ale hovorím pred tým si urobím radšej test. Lenže som zabudla na test 😅 umyla som riad, urobila som si ten čajík a až potom som si spomenula na test, o nejakú pol hodinu neskôr. A videla som // 🤔 druhá čiarka je slabšia ale je tam, je to možné že hneď po ms mám pozitívný test?
Toto nie je pozitivny test. Takze asi najlepsie je sa za par dni otestovat zas.
Určite si urob ďalší test a najlepšie z ranného moču. ... Ak si mala slabú ms tak to kľudne tá ms nemusela byť. Ale napr. Uhniezdovanie vajíčka. Každopádne test na obrázku je negatívny ale držím veľmi palce nech sa vám bábo čim skvor podarí ❤️. .. a prosím daj vedieť čo ukázal ďalší test
@toncsika veruze ja som takto bola , sla som do obchodu lebo som sa pozabudla na test a do 3 m som mala menzes slaby a 3dnovy ale zas nie uplne slabulinky, takze som nebrala do uvahy zeby som bola tehotná a keď som sa po 2 hod vratila z obchodu ma skoro je*lo o zachod🤣 a ciarka tak isto veeelmi slaba a uz mi tu beha 2+ rocne dieťa 🤣
@toncsika Moja prvá čiarka bola podobná 😊 tak držím palce a daj vedieť 🙂🙂
Podľa mňa je pozitívny. Ja som mala aj slabšiu čiarku a tehotná som bola. Držím palce ráno🤞
Aj ja som tak mala, nie hneď, ale neskor som odcitala z testu ( po 15hod v praci) ze som tehu. Mam 3r syna 🦧
@mia_von_prag ráno sa uvidí ale ďakujem veľmi pekne 🙂
@adeladulova tak trošku neskoršie si odčítala ako ja :D a potom kedy si urobila ďalší test? mala si už hneď pozitívny výsledok?
je to mamatest? v poslednej dobe píšu baby, že nie je veľmi spoľahlivý
Teda test som urobila ale žiaľ bol negatívny :(
@veronika3110 áno bol to mamatest
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@toncsika čítala si návod?
"po 10 minútach už výsledok v žiadnom prípade neodčítavajte, nie je možné ho považovať za preukázateľne"