Druhá čiarka

zuz0909
8. jan 2023

Môže byt tehotensky test pozitívny ak ta druha čiarka nieje farebná ale je akoby taka priesvitná,leskla na tom teste jednoducho ked sa len nato tak zapozeras tak to tam vidno a neviem ci si to už namyslam alebo to môže byť aj tak už sa mi to stalo pri 2 teste za 2 dní. MS som nemala celý december ani teraz nič Ale ja som mala pred tým problémy s MS niekedy som ju mala aj celý mesiac alebo 2 týždne vkuse a 4 dní nič a tak zase riešila som to z gynekológom liečili sme to tak teraz neviem ci som mohla aj otehotnieť hneď po tej liečbe alebo je to somarina stou čiarkou?
(Foto nemôžem dať lebo ako píšem vysie je to vidno len ak sa zameriam nato) Ďakujem za rady

janka_01
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
inak2022
8. jan 2023

@zuz0909 môže to byť duch ale môže to byť len kanálik. Keď nie je farebná, asi by som si veľkú nádej nerobila

zuz0909
autor
8. jan 2023

Podarilo sa mi to takto sfotit ja mam zase to tak ze po čase teraz (po hodine) to vidím viac jasnejšie ale není farebná

nelca84
8. jan 2023

@zuz0909 ja tam nic nevidim, podla mna negativny

nina0412
8. jan 2023

@zuz0909 neni ta jedna čiarka akosi blízko nemalá by byt trosku v ďalej ?

domka222
8. jan 2023

Test je negatívny

t1nusa
8. jan 2023

@zuz0909 niekedy mám pocit, že ženy nečítajú príbalový leták k testom ... výsledok sa má odčítať z testu do pár minút, nie do hodiny a viac ... ak sú čiarky dve (čo v tvojom prípade nevidím) je test pozitívny, v opačnom prípade je negatívny... pokiaľ vidíš na teste ducha, zopakuj test o niekoľko dní, BODKA. Prečo máte stále potrebu sa stále pýtať "je tento test pozitívny? som tehotná?" .... do šľaka buď si spravím test ešte o pár dní, zavolám gynekológovi, kúpim si digitálny Clearblue test, ale hlavne nepíšem na koníka kvôli tomu 🙈🙈🙈 čo ti v tom už len my ostatné pomôžeme?

ajko2011
8. jan 2023

Negatívny

jaskolka
8. jan 2023

Úplne negatívny test. Čiarka proste musí byť farebná, a normálne viditeľná aj na fotke. Ak nie je, alebo je priesvitná, či ju "vidíš iba ty" a navyše po hodine a viac, tak je NEGATÍVNY.

jaskolka
8. jan 2023

@t1nusa úprimne tomu tiež nerozumiem. Ok, chápem často až zúfalí túžbu po tych//, ale keď tam nie sú, tak nie sú, aj keby xy žien tvrdilo, že áno, dačo tam vidím a podobne.
Načo si také stresy robiť? Veď to musí tej žene ešte viac ublížiť, keď testuje, hádže fotky do milión negatívov, odmieta 10 odpovedí že nič tam nie je a upina sa na jedinú,že "dačo tam vidím".
A potom už príde istota, že fakt tam nič nebolo a taka žena je zničená ešte viac, lebo veď mala povzbudenie z MK.
(tým nemyslím autorku, len všeobecne píšem)

lenkadenisa
8. jan 2023

Žiadna čiarka tam nie je

diaalex
8. jan 2023

Ten test je úplne negatívny

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre