Dr. Max testy

zanzilady
4. máj 2024

Ahojte 🙂 aké máte posledné skúsenosti s Dr max testami ? Keď ste testovali cca od 10-12 dpo 🙂 robili kanáliky ? Falošných duchov ?

zuz987123
4. máj 2024

@zanzilady ja veľmi dobré 🙂

clori
4. máj 2024

na zaciatku tehotenstva byvaju testovacie ciarky pruzkovych testov slabsie oproti inym testom. ale inak su spolahlive. asi len raz ma test sklamal. ale uz mam tolko testov porobenych, ze to neberiem za negativum.

zanzilady
autor
4. máj 2024

Ďakujem ja som oen 9-10 dpo. Slunicko slabučká čiarka úplný duch a zo srandy som skúsila Dr max lebo viem že majú menej farbiva a tam toez duch. Tak sa pýtam samej seba či to nieje kanalik len . Ale bolo to tam hneď

clori
4. máj 2024

@zanzilady tazo hodnotit z tohto. este by som skusila zajtra test v plastovom obale. ten lepsie ukazuje oproti tomuto pruzkovemu. ja som mala pruzkovy takto slaby a na plastovom uz bola ciarka zretelna. pritom oba dr. max a citlivost 10 😀 a slunicko mas ake?

zanzilady
autor
4. máj 2024

@clori no to vidno asi ešte menej 😂takze ťažko dávať fotku. Uvidím čo sa objaví zajtra ak sa vôbec niečo objaví 🙂

terry658
4. máj 2024

@zanzilady mne takto duchoval a nebola som tehotná.

zanzilady
autor
4. máj 2024

@terry658 ďakujem za skúsenosť. Bolo to teraz niekedy ?

terry658
4. máj 2024

@zanzilady pred mesiacom.

ailiba
4. máj 2024

@zanzilady ja velmi dobru. Nikdy mi neduchoval. Moj prvy test bol asi taky ako tvoj a bola som tehotna. Ale este testuj dalsie dni. Drzim palce.

sandra811
4. máj 2024

Ja mám dobrú skúsenosť

nikiki29
4. máj 2024

Skúsenosť dobrá, ale záleží od fotky, z tejto neviem povedať. Ja som testovala veľa krát, ak som nebola tehotná tak bol naozaj sneho biely. Na prvom teste sa mi niečo začalo mierne zdať a už mi to niečo leží v postieľke. Najlepšie pozerať pri okne na dennom svetle. Toto je jeden test, len rôzne odfotený, 9-10DPO… bol pozitívny.

zanzilady
autor
5. máj 2024

@nikiki29 ďakujem pekne 🙂 hádam budem mat aj ja to šťastie a rovnakú skúsenosť 🥰
@sandra811
@ailiba určite budem 🙂 ďakujem

veruska00
5. máj 2024

@zanzilady 100% spokojnost

zanzilady
autor
5. máj 2024

Ahojte tak ja neviem či u mna sú spoľahlivé. Včera a dnes duch. Iné testy biele.

zanzilady
autor
5. máj 2024

Obidva sú dnes 🙂

svokrinjazykmonika
5. máj 2024

@zanzilady podľa mňa bohužiaľ nie si tehu. Ja tam nič nevidím, fakt nič a ostatné značky testov máš snehobiele ako píšeš, takže...

sisska96
5. máj 2024

To vyzerá úplne že negatívny test

zanzilady
autor
5. máj 2024

@sisska96
@svokrinjazykmonika hej na fotke asi áno. Ale bol tam naozaj slabý duch

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre