Ahojte 🙂 aké máte posledné skúsenosti s Dr max testami ? Keď ste testovali cca od 10-12 dpo 🙂 robili kanáliky ? Falošných duchov ?
na zaciatku tehotenstva byvaju testovacie ciarky pruzkovych testov slabsie oproti inym testom. ale inak su spolahlive. asi len raz ma test sklamal. ale uz mam tolko testov porobenych, ze to neberiem za negativum.
Skúsenosť dobrá, ale záleží od fotky, z tejto neviem povedať. Ja som testovala veľa krát, ak som nebola tehotná tak bol naozaj sneho biely. Na prvom teste sa mi niečo začalo mierne zdať a už mi to niečo leží v postieľke. Najlepšie pozerať pri okne na dennom svetle. Toto je jeden test, len rôzne odfotený, 9-10DPO… bol pozitívny.
Ahojte tak ja neviem či u mna sú spoľahlivé. Včera a dnes duch. Iné testy biele.
@zanzilady podľa mňa bohužiaľ nie si tehu. Ja tam nič nevidím, fakt nič a ostatné značky testov máš snehobiele ako píšeš, takže...
To vyzerá úplne že negatívny test
@sisska96
@svokrinjazykmonika hej na fotke asi áno. Ale bol tam naozaj slabý duch
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zanzilady ja veľmi dobré 🙂