Takto mi vyšiel test a dnes mi 5 dni mešká menzes myslite že je pozitívny?
@klarika_38 a na krabičky to už kreslít prestali? Ja že už aspoň podľa obrázkov keď nie čítať🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Myslím ze je jasne negatívny
@jaskolka nie nemala pri prvom som mala až po 2 týždňoch 😉
Nie si tehotna.
@klarika_38 ja vidim jemnu druhu ciarku, keb ysa dlaa priblizit foto bolo by to asi lepsie viditelne aj pre ostatne...
@klarika_38 otestuj o 2 dni, ja tam daco vidim.
@klarika_38 kúp digitálny, ten už určite ukáže ak si tehotná
Ja teda nie som naozaj lovec duchov ani to nepodporujem keď my baby tak šialene po tom tuzime , že sa fotia snehobiele testy . Ale tu sa mi kurnik sopa zdá že niečo tam vidím . Kedy si si ho robila ? A nemusia byt pri 5 dnovom meškaní koľajnice , stačí ak bola o dva tri
Dni ovulacia posunutá . Skus o dva dni z prvého mocu ranného. Držím palce !
@nika11103 robila som ho dnes poobede a áno ta čiarka tam rozhodne je 🙈
@klarika_38 ja suhlasim s babami, ze tam nieco vidim. Tiez myslim, ze moze byt posunuta ovu, lebo 5 dni meskania by uz boli kolajnice. Zopakovala si dnes test? Ustipacne komentare ignoruj.
@klarika_38 ak tvrdis, ze ciarka tam ROZHODNE je, tak naco si vlastne pytas nazor? 🙂
@luciah187 áno vyzerá rovnako
@mysiacik28 a ty na čo komentujes keď si nenapisala odpoved na moju otázku? 😀
@klarika_38 das foto? No asi by som dva dni pockala a zopakovala, ak nebude silnejsi zial nic.
@klarika_38 cosi tam rozhodne je, ale ci ciarka ci kanalik… nic sa neda robit, bude treba pockat a zopakovat
@luciah187 clearblue je negatívny takže to beriem tak že z toho nič nebude… nebolo to nič plánované ale tešili by sme sa ak by bolo ďalšie.. všetko je tak ako ma byt 😊
@klarika_38 strasne skoro si robila digi, ja by som pockala, ale ako myslis. Vsetko dobre
@luciah187 aj tak budem volať na gyndu nech ma radšej vyšetria
@klarika_38 ako to nakoniec dopadlo? Bol pozitivny ?
@nklpkll nie nebolo z toho tehotenstvo ale mala som cystu
Ahojte dievčatá, prosim Vás vidite tam niečo? Som ale pred ms 7 dní, test je dr max 10iu. Je možné ze by mohlo ukázať ducha takto skoro? Ukázalo mi to asi 3 minuty po namočení do moču. Spravím si test este tak o 5 dní a uvidím či príde ms, viem ze som si ho skoro robila, chcela som len tak vyskúšať a čakala som že tam na 1000% nic nebude a toto ma prekvapilo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vidím jednu čiarku. Negatívny test, pri 5 dnovom meškani by si mala už koľajnice