Ahojte, 2 týždne mi mešká menštruácia a poslednú dobu (cca 2-3 týždne) veľmi veľa jem a som strašne unavená a ospalá, takisto aj náladová. Tehotenský test som si robila v stredu, ale bol negatívny :( . V pondelok idem na gyn, ale stále mi to vŕta v hlave. Za každý názor ďakujem. 🙂
tiez mi meskala 2 tyzdne...vsetky testy som mala negativne...nakoniec som zistila ze to zo stresu mi tak meskalo...prvy krat v zivote...ved onedlho zistit ze preco meska..;)
Skús mamatest a sprav si ho ráno 🙂
spolahlivy test? - zistenie HCG z krvi u gynekologa...
@marisoul ja mam naozaj bohate skusenosti s testami - vyskusala som snad vsetky, ktore sa daju kupit na nasom trhu 😅 JEDNOZNACNE "najlepsi", teda najcitlivejsi je Cemio Gravitest 10 - taky mamatest, rapiclear ani pepino este ani nesnivali o ciarke, ked mi tento uz ukazal ducha - tie ostatne az o niekolko dni! 🙂 uplne najhorsi vobec je podla mna rapiclear a myslim tym prave ten najdrahsi, kazetovy... druhy najlepsi po Cemio je asi Mamatest 😉
ale pri 2tyzdnovom meskani by snad aj IQ test uz vysiel pozitivny 😀 to bude nieco podivne asi, drzim palce, nech je to OK...
zdravim, no ako to tu citam, moc ma to nepotesilo, ja mam doma tiez len rapiclear pruzkovy, zajtra chcem testovat, zazraky sa teda asi diat nebudu :/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Test som mala rapiclear.