Ahojte Maminy.Užívala som HA Tri-Regol a menštruaciu som mala 23.mája.Mala mi prísť 19.júna ale neprišla.Počas plodných dní si moj priatel daval pozor.K styku došlo aj večer a ráno hned ako sme sa zobudili.Stačí aj male niečo nejaka kvapka?Daval si pozor vždy,stale to skončilo na deke.ale vravel že daval pozor,že kebytak nevie o tom.A je pravda že ak dojde k pohlavnemu styku a neumyje sa a potom zase tak že sa tam niečo udrží a pri druhom pohlavnom styku sa to može uchytit a možem byť
tehotná?Dnes som bola u gynekologa a povedal že mam prist o 2 tyzdne že na sono vidí až po 5 tyždni.Mne to vychadza 3 tyzden po maly 4 tyzden.Aký je vaš nazor?
@bubu98765432 Testík by ti už mal hádam aj ukázať. Je možné otehotnieť aj takto. Vo viacerých diskusiách sa píše o tzv. kvapôčkach lásky, ktoré nemusia ale môžu obsahovať šikovnú mršku. Nieje to výnimka. Ale každopádne by som si urobila citlivý test ak nechceš dovtedy čakať na sono.
A aky je citlivy?
@therra
citlivosť 10mlU/ml Baby tu odporúčajú najmä mamatest.
@bubu98765432
@bubu98765432 bud mamatest ale uplne najcitlivejsi je Cemio Gravitest 10, len ten nie vsade maju 😕
ak si ale mala poslednu ms 23. maja, tak si teraz uz v 6tyzdni, presne 5+4tt, gynekolog by podla mna uz cosi videl, jedine, ze by si mala ovulaciu omeskanu o dva tyzdne...
Test si ani nemusis kupovat nejaky extra citlivy vlastne, lebo pri takomto meskani by ti uz barsjaky mal vyjst jasne..
skor to vidim tak, ze po vysadeni HA sa moze cyklus teraz este len tak nejako pokusat stabilizovat a mozno blbne 🙄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bubu98765432 kup si test a uvidíš 🙂