ahojte mamičky mam jednu otazočku.skusame z priatelom a dalsie babo ale par dni potom som si robila test a vyšiel ze som neni a na ten dasli den som to dostala.ale bolia ma strasne prsia na dotyk a mavam aj krce a mam aj večšiu chut do jedenia mozem byť teda tehotna ci nie??dakujem vam pekne za radu 🙂
ked si vysadila napriklad HAK tak priznaky mozes mat aj z nej. aj ja som to tak mala. ked si si neni ista mozes si este spravit test neskor,ale podla mna je mala pravdepodobnost.
@anjelicek26 no skusim ale pri prvých 2 detoch som takuto bolest nepocitovala tak potom neviem..a etse k tomu v živote ma prsia naboleli tak ja uz potom neviem ☹
mamičky.mám sem-tam(mala som ho asi pre 3 dnami a dnes zas) taký akoby ružovkastý výtok.neviete čo to znamená?snažíme sa o bábo,môže to byť aj tým?ďakujem
chcem sa opitat chce mat babo a prvi tizden ma bolelo brucho aj prsia a mam aj nafuknute brucho , casto jem a menstruaciu som cakala as koncom mesiaca ale prisia skvor a jeden den som mala spinenie a potom krvacanie ako normalna menstruacia prosim poradte mi 😢
☹ Ahojki ja sa chcem,spitat poradi mi nekto mam takito problem,,Meskala mi MEN,,asi 3 dni a potom som dostala normalne mendz,,,ale naozaj mi je zle stale mije zle od zaludka a strasne ma bolia prsia test som si robila pred MENS,,, a bol negat,,,tak naozaj neviem coto moze bit ,,,,,,,, ☹ ☹ 😔 😔
ahojte baby 🙂 aj my sa snzime a 20.3 som mala ovulku.. 5 dni potom mi zacla byt zle a hrozne ma boleli prsia a vcera 30.3 mi prisla mrcha o 11 dni skor dost silna ale dnes uz skoro vobec. Mohla by som byt tehu? 😒
@laurinka239 nevoľnosť a bolesť pŕs 5 dní po možnom oplodnení určite nie je príznak tehotenstva ;) to začína až neskôr. To však neznamená, že nemôžeš byť tehotná. treba si spraviť test o pár dní.
@romovia ahoj 🙂 o kolko ti prisla skor? ja mam podobny problem 😒
@lavinis velmi by ma to potesilo tak si to uz asi nahovaram :( ale 1.krat v zivote sa mi stalo ze mi prisla na 1.den a o 11dni skor
@laurinka239 všetko je raz po prvý krát, telo nebude fungovať celý život ako hodinky 🙂 skús si spraviť test o pár dní, kľudne to tam môže byť, držím palce 🙂
@lavinis dufam 🙂 dakujem 🙂
@laurinka239 predpokladam, ze su skor za tym hormonalne zmeny, nie kazdy cyklus je rovnaky-niektory moze byt aj anovulacny. Pripadne ak pijes aj alchemilku, pripadne nejake ine prirodne produkty, kys.listovu, tak aj to vplyva na to, aky cyklus mas. Aj choroba, zvysena teplota, stres.
@jasmin12 takteto pocity su aj pri MS 🙂 je to uplne normalne 🙂 Takze ak mas stale ms ... a test negativny... tak tehu isto nie si 🙂 A co sa tyka temy ... Kontrola pred otehotnenim ... je to koli zdravicku 🙂 ak chodis kazdorocne na preventivnu prehliadku tak nevadi 🙂 Ale ked nechodis... tak je lepsie pred tym, ako sa zacnete snazit, ist na preventivnu , aby si vedela ze je vsetko v poriadku 🙂 Hlavne koli babatku, o ktore sa snazite 🙂
@matkamirko pijem iba ovocne caje a vodu a nic neuzivam,len som uz mala pocity lebo som sa citila nejako divne ale asi nic 😒 ale dakujem za odpoved 🙂
@laurinka239 ak si mala 20.3 ovulku ... a 30.3 ti prisla ms ...vsak ? 🙂 lebo LF trva cca 12-14 dni .. tak ak vies... ze si mala presne ovulku 20.3 ... tak cca ms si mala dostat 3.4 ? nie? Takze ti ms prisla skor o cca 3 dni 🙂 Iba ak by si mala nejako nepravidelny menzes 🙂
@laurinka239 ja napr. mam od zaciatku plodnych dni(nie od OVU), az do konca dalsej MS-co je cca nieco menej ako 20dni-take tazkosti, ako som mala kedysi pri MS(nafukle brucho, bolesti podbruska, vajecnikov, bolesti prs-citlivost bradaviek-vytok, pocity na vracanie, citlivost na pachy, zavrate, ukrutne bolesti pri OVU-ako pri MS), no uplne ako ked som bola tehotna. A mam vsetko v poriadku, len mam citlivejsie telo na obdobie plodnych dni-toto som ale pred tehotenstvom nemala.
Ahojte,ja tak momentalne na to som.Mam pocit
Na vracanie,bolia ma prsia,som unavena,takze
Kazdu chvilu cakam mrchu.My sa s priatelom snazime uz 3roky a nic ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jasmin12 - ono dostat normalnu menstruaciu, mat negativny test a byt napriek tomu tehotna je maximalne nepravdepodobne. Ale su aj take pripady. Ak budes mat priznaky nadalej, zopakuj test o 3-4 dni a budes vediet.