Dostala som menzes a bolia ma prsia. Môžem byť tehotná?

jasmin12
27. feb 2012

ahojte mamičky mam jednu otazočku.skusame z priatelom a dalsie babo ale par dni potom som si robila test a vyšiel ze som neni a na ten dasli den som to dostala.ale bolia ma strasne prsia na dotyk a mavam aj krce a mam aj večšiu chut do jedenia mozem byť teda tehotna ci nie??dakujem vam pekne za radu 🙂

anjelicek26
27. feb 2012

@jasmin12 - ono dostat normalnu menstruaciu, mat negativny test a byt napriek tomu tehotna je maximalne nepravdepodobne. Ale su aj take pripady. Ak budes mat priznaky nadalej, zopakuj test o 3-4 dni a budes vediet.

hoogy
27. feb 2012

ked si vysadila napriklad HAK tak priznaky mozes mat aj z nej. aj ja som to tak mala. ked si si neni ista mozes si este spravit test neskor,ale podla mna je mala pravdepodobnost.

jasmin12
autor
27. feb 2012

@hoogy nie neuzivala som nic no skusim kupit este test ale tie krce co mam tak z coho to može byt?

hoogy
27. feb 2012

@jasmin12 a bola si na vysetreni predtym ako ste sa zacali snazit?

jasmin12
autor
27. feb 2012

@hoogy nie nebola som na ziadnom preco? ked sme sa snazili pri prwom a aj druhom tak ani v tedy som nebola na ziadnom vysetreni a koli comu je to vyseternie? 🙂

jasmin12
autor
27. feb 2012

@anjelicek26 no skusim ale pri prvých 2 detoch som takuto bolest nepocitovala tak potom neviem..a etse k tomu v živote ma prsia naboleli tak ja uz potom neviem ☹

koniarova
27. feb 2012

@jasmin12 Po menzese, ak by bolesť neustupovala behni k lekárovi. A ak máš teda pochybnosti, sprav ešte jeden test. Ak bude aj ten negatívny, tak tehotná na 99,9% nie si. 😉

jasmin12
autor
27. feb 2012

@koniarova dakujem 🙂

zuzkababy
18. nov 2012

mamičky.mám sem-tam(mala som ho asi pre 3 dnami a dnes zas) taký akoby ružovkastý výtok.neviete čo to znamená?snažíme sa o bábo,môže to byť aj tým?ďakujem

romovia
19. sep 2013

chcem sa opitat chce mat babo a prvi tizden ma bolelo brucho aj prsia a mam aj nafuknute brucho , casto jem a menstruaciu som cakala as koncom mesiaca ale prisia skvor a jeden den som mala spinenie a potom krvacanie ako normalna menstruacia prosim poradte mi 😢

masenkaeva
22. mar 2015

☹ Ahojki ja sa chcem,spitat poradi mi nekto mam takito problem,,Meskala mi MEN,,asi 3 dni a potom som dostala normalne mendz,,,ale naozaj mi je zle stale mije zle od zaludka a strasne ma bolia prsia test som si robila pred MENS,,, a bol negat,,,tak naozaj neviem coto moze bit ,,,,,,,, ☹ ☹ 😔 😔

laurinka239
31. mar 2015

ahojte baby 🙂 aj my sa snzime a 20.3 som mala ovulku.. 5 dni potom mi zacla byt zle a hrozne ma boleli prsia a vcera 30.3 mi prisla mrcha o 11 dni skor dost silna ale dnes uz skoro vobec. Mohla by som byt tehu? 😒

lavinis
31. mar 2015

@laurinka239 nevoľnosť a bolesť pŕs 5 dní po možnom oplodnení určite nie je príznak tehotenstva ;) to začína až neskôr. To však neznamená, že nemôžeš byť tehotná. treba si spraviť test o pár dní.

laurinka239
31. mar 2015

@romovia ahoj 🙂 o kolko ti prisla skor? ja mam podobny problem 😒

laurinka239
31. mar 2015

@lavinis velmi by ma to potesilo tak si to uz asi nahovaram :( ale 1.krat v zivote sa mi stalo ze mi prisla na 1.den a o 11dni skor

lavinis
31. mar 2015

@laurinka239 všetko je raz po prvý krát, telo nebude fungovať celý život ako hodinky 🙂 skús si spraviť test o pár dní, kľudne to tam môže byť, držím palce 🙂

laurinka239
31. mar 2015

@lavinis dufam 🙂 dakujem 🙂

matkamirko
31. mar 2015

@laurinka239 predpokladam, ze su skor za tym hormonalne zmeny, nie kazdy cyklus je rovnaky-niektory moze byt aj anovulacny. Pripadne ak pijes aj alchemilku, pripadne nejake ine prirodne produkty, kys.listovu, tak aj to vplyva na to, aky cyklus mas. Aj choroba, zvysena teplota, stres.

veronikax
31. mar 2015

@jasmin12 takteto pocity su aj pri MS 🙂 je to uplne normalne 🙂 Takze ak mas stale ms ... a test negativny... tak tehu isto nie si 🙂 A co sa tyka temy ... Kontrola pred otehotnenim ... je to koli zdravicku 🙂 ak chodis kazdorocne na preventivnu prehliadku tak nevadi 🙂 Ale ked nechodis... tak je lepsie pred tym, ako sa zacnete snazit, ist na preventivnu , aby si vedela ze je vsetko v poriadku 🙂 Hlavne koli babatku, o ktore sa snazite 🙂

laurinka239
31. mar 2015

@matkamirko pijem iba ovocne caje a vodu a nic neuzivam,len som uz mala pocity lebo som sa citila nejako divne ale asi nic 😒 ale dakujem za odpoved 🙂

veronikax
31. mar 2015

@laurinka239 ak si mala 20.3 ovulku ... a 30.3 ti prisla ms ...vsak ? 🙂 lebo LF trva cca 12-14 dni .. tak ak vies... ze si mala presne ovulku 20.3 ... tak cca ms si mala dostat 3.4 ? nie? Takze ti ms prisla skor o cca 3 dni 🙂 Iba ak by si mala nejako nepravidelny menzes 🙂

matkamirko
31. mar 2015

@laurinka239 ja napr. mam od zaciatku plodnych dni(nie od OVU), az do konca dalsej MS-co je cca nieco menej ako 20dni-take tazkosti, ako som mala kedysi pri MS(nafukle brucho, bolesti podbruska, vajecnikov, bolesti prs-citlivost bradaviek-vytok, pocity na vracanie, citlivost na pachy, zavrate, ukrutne bolesti pri OVU-ako pri MS), no uplne ako ked som bola tehotna. A mam vsetko v poriadku, len mam citlivejsie telo na obdobie plodnych dni-toto som ale pred tehotenstvom nemala.

denisa91
2. apr 2015

Ahojte,ja tak momentalne na to som.Mam pocit
Na vracanie,bolia ma prsia,som unavena,takze
Kazdu chvilu cakam mrchu.My sa s priatelom snazime uz 3roky a nic ☹

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre