Domáci tehu test so sódou

00medved
13. mar 2018

Ahoj skusali ste sa testovat zo sodou bikarbonou ?? 😀

mirola
13. mar 2018

ja som to skusala ale len tak zo srandy, neprikladali sme tomu ziadnu vahu... vyslo mi dievcatko a cakam chlapca :D

katmac
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenka2931985
13. mar 2018

Skusala. Sumelo riadno na chlapca aj doktor mi napisal do preukazu chlapec s otaznikom takze este neviem presne ci vyslo. 🙂

tayluska
13. mar 2018

Tiez som skusala, ale az pri tretom. Mne to vyslo - nesumelo a mame dievcatko

smejko0501
13. mar 2018

Ja som vyskusala a nesumelo,takze som cakala ze to bude dievca a dnes mi oznamil doktor ze chlapec,a okrem toho kopec inych domacich testov.A vsetko vyslo ze dievca ...som trochu sklamana,lebo uz mam dvoch chlapcov.

ukulela
13. mar 2018

uz zasa? svata prostoto, uz zasa?
keby to malo fungovat, nedavame tazke prachy za testy/odbery/sona. soda sumi/nesumi podla ph mocu, ten ovplyvnuje strava, ale aj choroby asi ... urcite nie pohlavie plodu. ved to sa neurcuje z mocu, ale bud krvi matky, alebo amnio.

arcanne2
14. mar 2018

Lenže v tom videu nie je test so sodou na určenie pohlavia ale na zistenie ci je vôbec tehotna, asi autorka myslela ci sa da zistiť testom so sodou ci je tehotna

00medved
autor
14. mar 2018

Ano otom je video

ivanka12311
14. mar 2018

Skusala som podla testu zo sodou bikarbonou sme mali mat dievcatko a cakame chlapca :D

blableblu
9. apr 2019

Uplna ale ze že úplná kravina snáď 20 krát vy vyšlo dievča dokonca aj testy pohlavia boli ružové aj všetky príznaky komplet na dievča chuť na sladké hrozna pleť brucho do bokov no proste všetko a čakáme chlapca

blableblu
9. apr 2019

@smejko0501 J A rovnaká skúsenosť všetko komplet na Dievc aj testy pohlavia vyšli ružové a čakáme druhého chlapca tiež som mala takú nádej a priznám sa dosť m to zobralo najmä tie reči ľudí čo zas chlapec o bože chúďatko a takéto hlasky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre