Ahojte mal už niekto z vás skúsenosti z niečím takým istým ako ja ? Som tehotná podľa testov aj digitálny aj paličkový ukázal že som , podľa výpočtu od poslednej MS by som mala byť v 6 týždni tehotenstva lebo som mala poslednú ms 5.2.2024 ale dnes na ultrazvuku ešte nič nevidela a volá má naspäť pondelok zas či už bude niečo vidieť a či to není náhodou Mimo maternice ale ja nechápem však keď mám v maternici všetko čo potrebuje bábätko aby tam mohlo rásť tak on je kde ?
Prosím vás už som zúfalá z týmto čo to môže znamenať
Dúfame že všetko bude v poriadku 🙏
Ono to chce len čas . Podľa testov je vidieť ze silnejú . Ale ja som mala aj mimomaternicove a testy pekne sa farbili. Čiže už len počkať do ďalšej kontroly . Pripadne to hcg z krvi je asi najistejšie. 🙂
+1-2 nie je dostatovne hcg na 6 tyzden.si tak v 4tom max a to naozaj este neuvidi doktorka nic.mohla byy posunuta ovulacia kym prislo k oplofneniu a kym vajicko docestovalo prebieha mozno tak akurat nidacia niekde vo vystelke.trosicku bud trpezliva..trosku zvolni tempo papaj vitaminy odpocivaj.o dva tyzdne uz tam bude
Ja som sla na gyn dva tyzdne od pozit testu a bolo vidno len maly gestacny vak.
Ja som isla k dr vzdy az cca v 8.tt. Pri poslednom som uz bola asi aj v 10.tt
Uvidis. V pondelok uz isto bude iny pohlad od dr.
Išla si prilis skoro, klud a pôjdeš neskôr na sono.
@libu88 nič si s toho nerob mne Syna nevedeli nájsť mesiac a to som chodila do nemocnice 2 x týždeňe si ma volali plus mi brali aj krv , syna sme splodili 4.6 tehotná že som sa dozvedela 24.7 podľa testov , 24.7 som išla aj ku gynde na pohotovosť zobrala krv a hcg som mala 35 postup e sa zvyšoval už má chcela poslať na kyretaz a ja že nie dajte nám ešte týždeň možno sa ukáže . A 15.8 sa mi fešák ukázal . Zachvilku bude mať 1 rok 17.3
@domulienka20 teraz má zavolala zas v pondelok 18.3. ale krvné výsledky vykázali že som tehotná
@libu88 Dobrý večer 🙂moje testy (resp. intenzita čiarok) sa úplne stotožňovali s vašimi testami, dokonca aj digitálny mi ukázal 1-2t, hneď na druhý deň som šla k lekárovi a tak isto na ultrazvuku nebolo nič vidno a tak ma objednal o nejakých 10 dní neskôr pre potvrdenie či sa naozaj jedná o vnutromaternicové tehotenstvo. Následne na tej kontrole bolo vidno len gestačný vak 😊 a podľa cyklu som bola v 5tt. Keď som si robila test pár dní po tej poslednej kontrole- tak už obe čiarky boli pekne silné a jednoznačne viditeľné 🙂 Zrejme sme sa len na tú prvú kontrolu voľajako poponáhľali.
Ahojte dievčatá tak dnes už kontrola v poriadku videli sme ten malý zázrak 🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak skoro ma ženská ani nepozerala. Na ultrazvuku je vidieť od hcg 3000. Hcg z krvi by mala vziať . Ak každé 2 dni sa bude hcg zdvojnásobovať , tak ide o prosperujúce tehotenstvo . Ak bude rast pomaly - mimomaternicove .