Som v takom strese a strachu že až.... testy krásne tmavli. Podľa ms by som mala byť v 7tt ale keďže mám až 35 dňový cyklus, ovulácia bola neskôr (nie nemám to presne odsledovane). Dva týždne mi mešká, bola som u dr, nevidel ešte nič, len 7mm gestacny vak. Hneď na to som začala špiniť hnedú krv a spinim stále. Bolesti mám ako pred ms, tlak tam dole, že by sa to už už malo spustiť. Nasadil mi utrogestan a za dva týždne na kontrolu. Veľmi sa bojím že to znova nevide 😢
Tak sz dve možnosti - tým, ze bola ovulácia neskôr, tak jednoducho to je adekvátne na ten týždeň a bude všetko OK.
Alebo je druhá možnosť, ze (ak už teda spinis) to príroda bohužiaľ rozhodne inak.
Áno, je to smutné, ale momentálne absolútne nič nemôžeš ty už urobiť.
Mne doktorka raz povedala (bolo to druhe tehotenstvo po MA) keď som sa bála, ze to znovu nevyjde, ze zdravý zárodok sa nemá prečo ne udržať. A poškodený nech radšej odíde sám vo včasnom štádiu.
Viem, ze toto asi nechceš počuť, ale niekedy je lepšie sa pripraviť na obe možnosti.
Stres, obavy a nervozita ti vôbec nepomôžu a skôr poškodia.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Hlavne bud pokojna a nestresuj sa, raz to musi vyjst