Mamičky chcem sa opýtať bola som u doktora a povedal mi že tam nič dni a je tam len také lávové zrno čo to znamená lebo som s toho pako ďakujem
@pondelok01 hľadal dieťa keďže mi vyšlo 7 pozitívnych testov
@mima12e kolky tyzden podla poslednej menstruacie to vychadza?
@pondelok01 poslednú ms som mala 13.10
To by ham už mala byt vidno pekna fazula… aký dlhy mávaš cyklus? Alebo vies kedy asi si otehotnela?
To by ti podľa ms vychádzalo už nejaký 7-8 týždeň a to by mal vidiet ak je to naozaj… kontroloval všetko? Myslim či nejde o mimomaternicove tehotenstvo… pripadne môže byt že máš anembryolu… keď nie je vidno že sa vstrebáva už… hormón sa drzi v tele dlhsie. A zase záleží aj na sone,aké Dr má… ale myslim že v takomto týždni by mal vidiet už normálne plod
Podľa menštruácie by si mala byť už v 8- 9 týždni .to už má byť krásne vidno, ak ide o zdravé prosperujuce tehotenstvo
Čiže ak nič nevidel, bud ide o mimomaternicove, alebo anembryomolu. Hcg je prítomné čiže testy sú pozitívne.
Bral ti aj krv, či stúpa? Lebo ak nie alebo je nízka hodnota, tak bohužiaľ nejde o dobrý znak. Co ti povedal, kontrolu máš kedy?
V 8tt na kontrole počas mojho tehotenstva sme už videli bijúce srdiečko, pokial nevidel nič nebude to dobre znamenie, aký je další postup? Kedy ideš znova? Bral krv? Testy máš stále pozitívne?
Tak toto by pan doktor mal riesit. Ak si uz davno mala dostat a nic a este mas aj tolko pozitivnych testov. Jednozacne by som na neho tlacila, aby si aj ty vedela, ci je vlastne vsetko ok (aj keby si nebola tehotna)
toto sa stalo mne. Meskala mi MS vysiel pozityvny test isla som gynde. Podla MS som mala byt 8 tyzden ale na sone nic nebolo. Doktorka na to zareagovala ze tak som otehotnela o mesiac neskor ako je podla cyklu a zobrala mi krv na HCG. To bolo pozitivne tak ma objednala o mesiac, a vtedy tam uz babo bolo. Tak teraz sa mi to tak pise ze je tam rozdiel 3-4tyzdne ako je MS. takze este to nevzdavaj 🙂
Nekrvacala si alebo nespinila medzi tym? Ziadne bolesti? Krce?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mima12e a co tym sonom hladal? Myom, polyp, gestacny vak?