Ahojte bola som vcera na hcg bolo pozitivne no dnes na sone doktor nevidel nic mala by som byt v 5tyzdni… poslal ma do nemocnice a tam doktor povedal ze je to 50:50 ze som tehotna a mam prist koncom tyzdna na sono ze co…. Velmi sa bojim aby to nebolo mimomaternicove kedze nic v maternici nebolo vidno :(
@babblin a vieš aj akú hodnotu HCG si mala?
@jaja391112 1325 vcera
@babblin Ja som bola 1x na sono v 5tt (bola som objednana z ineho dovodu ako potvrdenie tehotenstva ale uz som mala pozitivny test, tak doktor skontroloval aj plod) a bolo vidno len gestacny vak. Kazal mi prist o tyzden na kontrolu a uz bolo krasne vidiet akciu strdiecka. Cize z mojich skusenosti je 5tt este skoro, ale netusim ake hodnoty hcg som mala. I ked aj to je velmi individualne.
@babblin moja doktorka tuším spomínala, že ona ani nezvykne do 6tt či 7tt objednávať, lebo často nič nevidno, akciu srdiečka nepočuť a mamička sa len vyplaší.
Ak boli predchádzajúce problémy, tak áno, aj skôr, ale pri zdravej žene bez anamnézy zbytočne.
Takže neboj, ako vraví doktorka, 50/50 a verím, že to bude tá lepšia pravdepodobnosť 🙂
@babblin ja si tiež myslím, že si bola dosť skoro, tak uvidíš, držím palce, aby bolo vsetko v poriadku 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Neboj sa, ešte mohlo byt skoro na to aby bolo niečo vidno na sone. Môže byt posunutá ovu. Pokiaľ nekrvacas a nespinis nestresuj sa 🥹 držím palce