Dojčenie, špinenie, pozitívne testy, ostatné negatívne

6. dec 2023

Ahojte, viem ze nikto nema vestecku gulu, asi to aj takto návštevou gynekológa vyriešim ale predsa sa spytam. Pred mesiacom mam pocit presne, lebo si ten deň pamätám sme mali nechraneny styk, ejakulat skoncil tam kde nemal, u mňa. Týždeň po tom som mala jedno dňové hnedé spinenie. Medzitým som si urobila fakt asi 20 testov, z toho dva fakt pozitívne. Nechapem. Naposledy som robila štyri dni dozadu lebo mi to nedalo, snehobiele. Dnes som zase mala jednodnove spinenie. Neviem, nechápem. Posledne dni placem ako pri pms, a boli ma kojenie, hlavne bradavky. Ak sa tu aj hypoteticky bavime o nejakom tehotenstve, tak by to bol nejaký 8tt, na testoch by mali byť kolajnice nie? Som zmatena. Menstruaciu som do toho ešte nemala, a to som 13 mesiacov po porode. Mam tieto dve spinenia považovať za menstruaciu a tie dva testy boli chybne? Nemám práve najpríjemnejšiu gynekologicku, takže ma snáď nevysmeje.

stellarstar
6. dec 2023

Biochemické tt?

maryetta
13. dec 2023

Moze to byt cokolvek ☹ bud sati moze spustat cyklu. Alebo aj tehotenstvo-ale tam v takomto vyssom stadiu by boli kolajnice.
A mohlo to byt tehu ktore sa aj samo skoncilo ☹

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre